Blog

Blog Blog
Een carrièreswitch, wanneer ga je er voor?

Compleet iets anders doen? Wat heb je te verliezen? Projectmanager Marlies maakte een carrièreswitch – hoe zij dit als designer aanpakte lees je hier!

Lees verder
Artwork Production Specialist: de perfecte brug tussen design en realisatie

Met een opleiding in design kun je enorm veel kanten op. Creatie spreekt voor zichzelf, maar is niet  het enige waar je je als designer op kunt botvieren.

Lees verder
3 type mentors die je in je carrière goed kunt gebruiken

Een mentor: heb jij daar wel eens aan gedacht? In dit blog maak jij kennis met de ‘Buddy’, de ‘Carrière mentor’ en de ‘Buitenstaander’. Benieuwd wat zij kunnen toevoegen aan jouw werkende leven?

Lees verder
8 skills die de perfecte manager moet hebben

Hoe ziet de perfecte manager eruit? Welke eigenschappen moet hij/zij hebben? En welk verschil zien we in de diverse generaties? Ontdek het in dit blog!

Lees verder
5 dingen die je niet mag vergeten bij het maken van een portfolio

Hoe stel je een portfolio samen? In dit blog geven we je 5 handige tips over de stappen die je moet nemen voordat je begint aan het maken van een portfolio.

Lees verder
Hoe eerlijk moet je zijn over je huidige salaris tijdens een salarisonderhandeling?

Noem jij je huidige salaris tijdens een salarisonderhandeling? Waarom je dit vooral niet moet doen en hoe je reageert op zo’n vraag lees je in dit blog.

Lees verder
€1000,- subsidie voor een opleiding? Het kan met het STAP-budget

Een opleiding of cursus volgen? Vanaf 1 maart komt jouw opleiding wellicht in aanmerking voor de STAP-regeling. In dit blog lees je hoe je dit aanvraagt!

Lees verder
Wat als je geen ambitie hebt?

Ik had een goede baan bij Philips: corporate carrière in het vooruitzicht. En toch nam ik ontslag! Ik voelde geen ambitie om hogerop te komen. Lange tijd zorgde dat gevoel voor onzekerheid. Ik moet toch iets doen met mijn studie? Maar wat nou als je écht geen ambitie hebt?

Lees verder
Goede voornemens: zo ga je er ook ná januari mee door

Goede voornemens: wie heeft ze niet? De verleiding is groot om er al binnen een maand mee te stoppen. In dit blog deelt onze collega Karlijn haar tips om ervoor te zorgen dat je op schema blijft.

Lees verder
De arbeidsmarkt in 2022: doe alsof je net bent geboren

It’s a wrap: tenminste bijna. Hoog tijd voor een overzicht van een aantal meestervoorspellers op het gebied van HR, arbeidsmarkt en digitalisering. Welke trends zien zij komend jaar?

Lees verder
Amsterdam | Eindhoven
Nijenburg 2d
1081 GG Amsterdam
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl