Blog

Blog Blog
In 5 stappen een effectief onboarding programma opzetten

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe medewerker zijn weg vindt binnen het bedrijf, maar ook direct bijdraagt aan het succes van jouw team en organisatie? Het antwoord ligt in een effectief onboardingsprogramma.

Lees verder
Hoe is het om als online marketeer te werken bij Schouten Zekerheid?

Kandidaat Sukhpreet Singh startte in december in de rol van Online Marketeer bij Schouten Zekerheid. Hoe het haar bevalt en welke marketing uitdagingen zij dit jaar aangaat, lees je in dit interview.

Lees verder
Hoe je jouw doelen in 2024 wél gaat behalen

New year, new me? Niet zonder een systematische aanpak. Dé belangrijkste tips om jouw goede voornemens te realiseren. En de SMART doelstellingen laten we dit keer even buiten beschouwing!

Lees verder
Ondernemer in de spotlight: Kim Tops

Top(s)onderneemster met een dosis lef, een eerlijke benadering en een hart voor duurzaamheid. De ‘stoere’ bedrijven, zoals Kim Tops, eigenaresse van Merkwaardig Marketing, ze noemt, daar steekt zij haar handen voor uit de mouwen. In deze spotlight vroegen we naar haar blik op ondernemerschap.

Lees verder
Catching up with Anton Chistyukhin – Marketing professional at Philips

Since two months Anton is back in the Champion’s League of marketing as Global Manager Consumer Marketing at Philips via our agency. We interviewed him about his perspective on consumer marketing and why he strongly believes in ‘just good enough’. 

Lees verder
8 min leestijd
Check-up: Hoe bevalt het Joep Maes als Accountmanager bij HH Global?

HH Global is één van de opdrachtgevers waarvoor we al 15 jaar een vaste recruitmentpartner zijn. Joep Maes startte in december 2022 met deze uitdaging. Hij is hét aanspreekpunt voor het Diageo account in de Benelux, Nordics en Zwitserland.

Lees verder
Over leiderschap en loslaten met Saskia, Baden+

Saskia Euwe, communicatieprofessional in hart en nieren, startte in 2011 een eigen bedrijf: Baden+. Nu het team groeit en verder professionaliseert, verandert de rol van Saskia van kartrekker, naar een meer coachende manager. We vroegen haar naar deze transitie.

Lees verder
Feedback ontvangen: stap jij in 1 van de 3 valkuilen?

Hoe reageer je erop? Schiet je in de verdediging, of neem je het op en kijk je wat je uit kunt halen? Hoe ontvang jij feedback? Trap jij in één van de drie valkuilen?

Lees verder
5 min leestijd
Chat GPT: Ben jij er al mee begonnen?

Overal lees je er wel iets over: Chat GPT. We konden dan ook niet achterblijven. Benieuwd naar onze ervaringen? Lees dan snel verder!

Lees verder
5 min leestijd
Zonder moeite werken? Doe het Effortless

Hoe kan het simpeler? Stel die vraag zodra je vastzit. Dat moment dat je denkt: hoe ga ik dit ooit afkrijgen?!

Lees verder
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl