Werken bij SMS Intermediair

Ben jij je targets beu en neem je graag de tijd voor kandidaten én klant? Wil je wel iets doen met je studie Marketing, Communicatie of Design, maar mis je contact met mensen? Of werk je al enige tijd in de Packaging, Print of Sales en lijkt het je leuk om werkgevers en werkzoekenden te helpen hun ambities waar te maken? Dan ben je bij SMS Intermediair aan het juiste adres!

Even voorstellen: dit zijn wij

SMS Intermediair is een naam die de meeste Marketing- en Communicatieprofessionals wel kennen, we bestaan immers al ruim 30 jaar. En die 30 jaar doen we recruitment op een geheel eigen manier: zonder targets, zonder blabla. We werken landelijk en zijn gespecialiseerd in recruitment voor vaste en tijdelijke banen in de creatieve industrie en alles wat daar tussen valt: Sales, Design, Digital Marketing, Communicatie, Creative Technologies, Packaging en Print. We nemen de tijd voor klant en kandidaat om te zorgen voor die match die over 6 maanden nog steeds stand houdt.

Waarom werken bij SMS Intermediair?

Werken bij SMS Intermediair is eigenlijk het runnen van je eigen toko binnen de toko. We zijn ondernemend en doen graag ons eigen ding, maar hebben wel allemaal hetzelfde doel voor ogen: matches maken die werken – en niet slechts voor een paar maanden. Vacatures nemen we aan als we bij een klant langs kunnen komen en een kijk in de keuken kunnen nemen, omdat we geloven in de kracht achter een vacatureprofiel of een cv.

Kandidaten die we voorstellen willen we graag zelf zien – maar dan niet 20 per dag per consultant en met een timer ernaast. Je bent baas over je eigen agenda en hebt de tijd om jouw werk op je eigen manier te doen. We verwachten niet dat je binnen 20 minuten al uitgepraat bent – of dat je een vacature telefonisch aanneemt aan de hand van je standaard checklist. Dat maakt onze cultuur heel nuchter en ondernemend – juist omdat je veel vrijheid krijgt om jouw stempel te drukken op jouw werk. En dat wordt gewaardeerd.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op!

Spreekt onze manier en cultuur jou aan? Reageer dan vandaag nog op onze openstaande vacature(s). Momenteel zijn we op zoek naar:

Heb je vragen over werken in recruitment komende vanuit een andere achtergrond, neem dan contact met ons op. De meeste collega’s hebben namelijk precies diezelfde stap gemaakt en kunnen je alles vertellen over hun eigen ervaringen.