Werken bij SMS Intermediair

Even voorstellen: dit zijn wij

SMS Intermediair is een naam die de meeste marketing- en communicatieprofessionals wel kennen, we bestaan immers al ruim 30 jaar. We werken landelijk en zijn gespecialiseerd in recruitment voor vaste, tijdelijke en freelance banen in de creatieve industrie en alles wat daar tussen valt: Sales, Design, Digital Marketing, Communicatie, Packaging en Print. We nemen de tijd voor klant en kandidaat om te zorgen voor die match die over 6 maanden nog steeds stand houdt.

Waarom werken bij SMS Intermediair?

Werken bij SMS Intermediair is eigenlijk het runnen van je eigen toko binnen de toko. We zijn ondernemend en doen graag ons eigen ding, maar hebben wel allemaal hetzelfde doel voor ogen: matches maken die werken. Daarom investeren we veel tijd in het leren kennen van onze klanten en kandidaten. Voordat we starten met een recruitmenttraject nemen we eerst een uitgebreide kijk in de keuken van een opdrachtgever. Zo kunnen we zowel klant als kandidaat goed adviseren.

Kandidaten die we voorstellen willen we graag zelf zien – maar dan niet 20 per dag per consultant en met een timer ernaast. Je bent baas over je eigen agenda en hebt de tijd om jouw werk op je eigen manier te doen. Dat maakt onze cultuur heel nuchter en ondernemend – juist omdat je veel vrijheid krijgt om jouw stempel te drukken op jouw werk.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op!

Spreekt onze manier en cultuur jou aan? Heb je vragen over werken in recruitment komende vanuit een andere achtergrond, neem dan contact met ons op. De meeste collega’s hebben namelijk precies diezelfde stap gemaakt en kunnen je alles vertellen over hun eigen ervaringen.