Creatief talent aantrekken en behouden

Creatief talent aantrekken en behouden

Het aantrekken én behouden van creatief talent wordt een steeds grotere uitdaging. Met ruim 35 jaar expertise begrijpen we deze branche als geen ander. We staan er iedere dag midden in. We geloven dat het vinden van de perfecte match niet alleen gaat over het matchen van vaardigheden, maar ook over het creëren van een omgeving waarin talent zich ontwikkelt en zich gewaardeerd voelt. Onze maatwerk werving & selectietrajecten zijn daardoor naast het aantrekken van het juiste talent, ook gericht op het investeren in lange termijn relaties om ervoor te zorgen dat jouw organisatie blijft groeien.

Aantrekkelijk voor top talent

In een dynamische arbeidsmarkt worden talenten voortdurend beïnvloed. Aan de ene kant worden ze aangetrokken door bijvoorbeeld interessante projecten, een positieve bedrijfscultuur en groeimogelijkheden. Deze ‘pull’-factoren spelen een cruciale rol bij het aantrekken van talent.

 

Aan de andere kant worden talenten soms ‘weggeduwd’ door het ontbreken van loopbaanontwikkeling, een solide werk-privébalans of een gebrek aan erkenning. Het in evenwicht brengen van deze factoren is essentieel voor het succesvol werven en behouden van talent.

proces van een recruitmentspecialist in de creatieve industrie

Onze werkwijze

De maatwerk werving & selectietrajecten via SMS Intermediair zoomen in op jouw als werkgever. Wat maakt jouw organisatie aantrekkelijk voor top talent? Welke groeidoelstellingen wil je realiseren en wanneer? Onze recruitment consultants starten het traject graag met een grondig begrip van jouw wervingsvraagstuk. Dit stelt hen in staat duurzame matches te maken met kandidaten die mee kunnen bouwen aan het succes van jouw organisatie.

Onze opdrachtgevers

Welke kosten zijn er verbonden aan de werving & selectietrajecten?

Het plaatsen van een vacature bij SMS Intermediair is kosteloos. We werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’. Er zijn geen kosten verbonden aan onze inspanningen totdat een door ons voorgestelde kandidaat jouw aanbod accepteert. Dan wordt een vooraf afgesproken vergoeding in rekening gebracht, gebaseerd op het bruto fulltime maandsalaris (inclusief vakantiegeld en andere emolumenten) van de gezochte kandidaat.

Sparren over jouw recruitmentvraagstuk?

Soms heb je (nog) niet alle informatie, heb je nog geen officiële goedkeuring voor een vacature óf moet je heel discreet te werk gaan. Wat je recruitment uitdaging ook is, met onze recruitment consultants kun je altijd sparren. We adviseren je over alles, van budget, vaardighedenplanning en functiebeschrijvingen tot werkmethoden en diversiteit.

Wil je direct een afspraak plannen? Of meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel met één van onze kantoren.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl