Over ons

Twee Brabantse jeugdvrienden; uit Waalre en uit Valkenswaard. Beiden werkzaam in de uitzendbranche. Chris in de Bijlmer in Amsterdam en George in het Limburgse Maastricht. Twee uitersten – ook qua karakter, maar allebei wel ‘iets’ met Marketing en Communicatie. In 1989 de knoop doorgehakt en in SMS Intermediair gestapt onder het motto “als het niet lukt dan hebben we het in ieder geval geprobeerd”.

Specialist in de creatieve industrie

Anno 2018 zijn ze samen met Arjen trotse eigenaars van SMS Intermediair. Een landelijk recruitmentbureau gespecialiseerd in vaste en tijdelijke banen in de creatieve industrie en alles wat daar tussen valt. Sales, Design, Digital Marketing & Communicatie, Creative Technologies, Packaging en Print, we staan er al bijna 30 jaar midden in. SMS Intermediair is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).

Ons team

Onze grootste trots! Allergisch voor targets en STAR methodes én gek op sushiboten. Een gezellige club eigenwijze specialisten die één ding gemeen hebben: een enorme passie voor ons vak. Scroll over de foto om te zien welke passies onze collega’s nog meer hebben!

Vragen over onze dienstverlening?

Heb je vragen over onze dienstverlening, over onze vacatures of ben je op zoek naar personeel? Neem dan contact op met één van onze kantoren.