Over ons

Over ons

Werkgeluk is belangrijk. In onze ogen dé succesformule voor een gelukkig leven. Cliché maar waar. Of je nu bij een bedrijf werkt of een bedrijf hebt. SMS Intermediair werkt (net als iedereen) om de ander van een klein stukje ‘(werk)geluk’ te voorzien. Of een groot stuk.

Al 35 jaar midden in de creatieve industrie

Wij zijn de hele dag het liefst met mensen in de weer. Linkjes aan het leggen. Wij willen weten wat jou drijft en waarom je doet wat je doet. Wij bevinden ons al 35 jaar lang, week in week uit, midden in de creatieve industrie – tussen mensen en bedrijven, tussen banen en ambities, carrières en dromen. Je kunt je wel voorstellen dat dát een behoorlijk netwerk oplevert.

Om maar niet te spreken over de kennis die we inmiddels hebben opgedaan. Dit alles, met als doel om jou te geven wat je zoekt. Een nieuwe baan óf jouw nieuwe toptalent. Kortom, wij verbinden jullie met elkaar. Want dat is wat échte netwerkers doen.

SMS Intermediair werkt landelijk en is gespecialiseerd in recruitment voor vaste, tijdelijke en freelance banen in de creatieve industrie en alles wat daar tussen valt: Sales, Design, Digital Marketing, Communicatie, Packaging en Print.

Ons team

Ons team van toptalenten. Specialisten met voelsprieten. Een klein, hecht team dat van elkaar weet of ze liever friet of patat willen. Bij elkaar verzameld in een karakteristiek pand in hartje Eindhoven en Amstelveen. Eigenwijze oprichters met sterke verhalen en een team van enthousiaste extraverten en slimme, stille krachten. Stuk voor stuk in eigen kracht met flinke dosis mensenkennis én een geheel eigen specialisme in de creatieve industrie.

Vragen over onze dienstverlening?

Heb je vragen over onze dienstverlening, over onze vacatures of ben je op zoek naar personeel? Neem dan contact op met één van onze kantoren.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl