Waar het ooit allemaal is begonnen...

Twee Brabantse jeugdvrienden. Beiden werkzaam in recruitment: Chris in de Bijlmer in Amsterdam en George in het Limburgse Maastricht. Twee uitersten – ook qua karakter, maar allebei wel ‘iets’ met Marketing, Communicatie en Sales. In 1989 hakten ze de knoop door en maakten ze hun studiedroom waar: een eigen bedrijf beginnen. Anno 2018 zijn ze samen met Arjen nog steeds de trotse eigenaars van SMS Intermediair.

Ons team

Onze grootste trots! Allergisch voor targets en STAR methodes én gek op sushiboten. Een gezellige club eigenwijze specialisten die één ding gemeen hebben: een enorme passie voor ons vak. Scroll over de foto om te zien welke passies onze collega’s nog meer hebben!

Chris Witteveen
Partner / Senior Consultant
Arjen Veen
Partner / Senior Consultant
George Janssen
Partner / Senior Consultant
Karlijn van der Noll
Marketeer / Senior Consultant
Inge Loog
Senior Consultant
Eric Biemans
Hoofd Finance & Control
Manon Moone
HR Assistent
Nesrin Tanriverdi
Consultant
Dennis Lommelen
Consultant
Claudia Janssen
Consultant
Jurriaan Pennartz
Consultant
Noortje Hermes
Consultant
Sang Nguyen
HR Assistent
Mister James
Vertrouwenspersoon

Onze dienstverlening

SMS Intermediair is een landelijk recruitmentbureau met vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel voor vaste, tijdelijke en freelance functies in Digital Marketing & Communicatie, Design, Creative Technologies, Packaging, Sales en Print.

Dit is de wereld die we kennen en waar we goed in zijn – al bijna 30 jaar lang.

Vragen over onze dienstverlening?

Heb je vragen over onze dienstverlening, over één van onze vacatures of ben je op zoek naar personeel? Neem dan contact op met één van onze kantoren. De koffie staat klaar!