Over ons

Twee Brabantse jeugdvrienden. Beiden werkzaam in recruitment: Chris in de Bijlmer in Amsterdam en George in het Limburgse Maastricht. Twee uitersten – ook qua karakter, maar allebei wel ‘iets’ met Marketing, Communicatie en Sales. In 1989 maakten ze hun studiedroom waar: ondernemen. Anno 2018 zijn ze samen met Arjen de trotse eigenaars van SMS Intermediair.

Ons team

Onze grootste trots! Allergisch voor targets en STAR methodes én gek op sushiboten. Een gezellige club eigenwijze specialisten die één ding gemeen hebben: een enorme passie voor ons vak. Scroll over de foto om te zien welke passies onze collega’s nog meer hebben!

Onze dienstverlening

SMS Intermediair is een landelijk recruitmentbureau met vestigingen in Amsterdam en Eindhoven. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel voor vaste, tijdelijke en freelance functies in Digital Marketing & Communicatie, Design, Creative Technologies, Packaging, Sales en Print.

Dit is de wereld die we kennen en waar we goed in zijn – al bijna 30 jaar lang.

Vragen over onze dienstverlening?

Heb je vragen over onze dienstverlening, over één van onze vacatures of ben je op zoek naar personeel? Neem dan contact op met één van onze kantoren. De koffie staat klaar!