Experts in recruitment, geleid door professionals

Experts in recruitment, geleid door professionals

Het vinden van het juiste talent voor jouw organisatie kan een uitdaging zijn. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom doen we wat wij doen: netwerken. Met al 35 jaar expertise op de teller bieden we je toegang tot een groot en divers netwerk in de creatieve industrie. Ieder dag verbinden we talent aan bedrijven en onze expertise aan jouw wervingsvraagstukken. Zo zorgen we voor blijvende connecties. En daarin zetten we graag een extra stap om professionals voor jouw organisatie aan te trekken die niet alleen passen bij je bedrijfscultuur, maar ook bij de doelen die jij graag wilt behalen.

Ons specialisme

De creatieve sector. Branche van échte makers. Zij die creëren en inspireren. Zij die begrijpen dat de duivel in de details schuilt. Marketeers, Communicatieadviseurs, Designers, Packaging specialisten: zij bieden jouw organisatie nét dat vleugje onderscheidend vermogen.

 

SMS Intermediair begrijpt de unieke behoeften van de creatieve sector. Het brede palet aan kleuren zo kenmerkend voor deze branche. Al sinds 1989 staan we er namelijk midden in. Tussen mensen en bedrijven, tussen banen en ambities, carrières en dromen. Maar ook tussen nieuwe producten, merken, verpakkingen en communicatieconcepten. De creatieve sector staat nooit stil. Essentieel voor goed ondernemerschap.

Onze dienstverlening

Onze passie voor de creatieve sector gaat verder dan alleen recruitment. We begrijpen de nuances, de kleuren, en de trends die de creatieve wereld vormen. Recruitment via ons bureau draait om het bouwen van sterke teams en het vormgeven van de toekomst van jouw bedrijf. Met onze diepgaande kennis van de creatieve sector en onze gespecialiseerde recruitment consultants, zijn we er om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces. Daarom bieden diverse maatwerk recruitmentoplossingen:

  • Werving en selectie
  • Executive Search
  • Interim recruitment: uitzenden of detacheren
  • Freelance recruitment
  • Advies bij On- & Offboarding

Onze kennis

Als HR-manager of bedrijfseigenaar begrijp je als geen ander het belang van het aantrekken en behouden van talent in een competitieve arbeidsmarkt. Daarom is het essentieel om een gestroomlijnd recruitmentproces te hebben dat niet alleen efficiënt is, maar ook effectief in het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie.

 

Of het nu gaat om het identificeren van de behoeften van jouw organisatie, het ontwikkelen van een strategische wervingsaanpak, het actief benaderen van potentiële kandidaten, het uitvoeren van assessments of het begeleiden van contractonderhandelingen, wij zijn er om jouw recruitmentdoelen te realiseren.

Onze opdrachtgevers

Vanuit onze kantoren in Amstelveen en Eindhoven werken we landelijk voor een zeer breed pakket aan opdrachtgevers in de creatieve industrie variërend van corporate organisaties tot MKB en start-ups. Partners waar we vaak al jaren hét aanspreekpunt zijn voor vaste of tijdelijke recruitmentvraagstukken.

 

Waarom kiezen voor SMS Intermediair?

Authentiek

Blijf altijd dicht bij jezelf. Dat doen wij ook. We gaan graag een stap verder om de perfecte match te vinden voor jouw organisatie.

 

Karakter

Onze oprichters, vol karakter, delen hun passie met een team van enthousiaste extraverten en slimme, stille krachten. Met alle leeftijden en specialismen vertegenwoordigd, vormen we een divers en krachtig team.

 

Toegankelijk

Onze deur staat altijd open. Of je nu behoefte hebt aan een kort gesprek of wilt sparren over een vraagstuk in je organisatie.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een vacature bij SMS Intermediair?

Het plaatsen van een vacature bij SMS Intermediair is kosteloos. We werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’. Er zijn geen kosten verbonden aan onze inspanningen totdat een door ons voorgestelde kandidaat jouw aanbod accepteert. Dan wordt een vooraf afgesproken vergoeding in rekening gebracht, gebaseerd op het bruto fulltime maandsalaris (inclusief vakantiegeld en andere emolumenten) van de gezochte kandidaat.

Meer weten over onze dienstverlening?

Wil je graag meer weten over onze dienstverlening en wat SMS Intermediair voor jouw vraagstuk kan betekenen? Dan kun je het beste bellen met één van onze kantoren. Voor regio Noord en Midden contacteer je het beste ons kantoor in Amstelveen via 020 404 35 00. Voor vacatures in Regio Zuid neem je het beste contact op met ons kantoor in Eindhoven via 040 211 4075. Heb je de voorkeur voor e-mail, stuur dan een bericht aan info@sms-intermediair.nl.

 

Je kunt ook onderstaand formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl