Interim recruitment in Marketing, Communicatie, Packaging en Design

Interim recruitment in Marketing, Communicatie, Packaging en Design

Iedere organisatie kent uitdagingen. Of je nu op zoek bent naar externe expertise om een ​​tijdelijk project te ondersteunen, een piek in de werkdruk op te vangen, of om bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof op te vangen, SMS Intermediair biedt diverse mogelijkheden voor tijdelijke, extra capaciteit. Bekijk snel onze oplossingen op het gebied van interim recruitment in Marketing, Communicatie, Packaging en Design.

 

 

Door met je werk, het regelwerk is voor ons

De creatieve industrie: geen dag hetzelfde. Innovatief maar soms ook onvoorspelbaar. Als je ad hoc moet schakelen is het fijn om met een recruitmentpartner te werken die met je mee denkt, maar ook direct een groot netwerk kan inzetten.

Met ruim 35 jaar op de teller, regelt SMS Intermediair vanaf het eerste moment alles voor je. Zo kun jij door met je werk. Ons netwerk stelt ons in staat snel de juiste professional voor jouw organisatie te vinden.

 

Onze recruitment consultant begeleidt het volledige inhuurproces tot en met het einde van de opdracht. Zo heb jij altijd een vaste sparringpartner.

Wanneer kies je voor uitzenden?

Wil je snel kunnen schakelen met je personeelsbezetting en flexibel inspelen op onverwachte wendingen, zoals plotselinge uitval van medewerkers? Liever geen langdurige arbeidscontracten? Het inhuren van een uitzendkracht biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook kostenbesparing doordat je alleen betaalt voor daadwerkelijk gewerkte uren, zonder extra’s als vakantiedagen, verzekeringen en pensioenbijdragen. En als je specifieke vaardigheden mist in je team, helpt SMS Intermediair je bij het vinden van het juiste talent uit een brede pool én alle administratie die erbij komt kijken. Zo kun je snel jouw doelen bereiken met externe expertise.

Detacheren: wendbare zekerheid

Je zoekt tijdelijke expertise of versterking , maar tegelijkertijd heb je ook behoefte aan een bepaalde garantie. Detacheren biedt dan een goede uitkomst. Samen met onze recruitment consultant bespreek je de voorwaarden van de in te vullen interim opdracht zoals de benodigde skills, de periode, de werklocatie en het budget dat je beschikbaar hebt.

 

Omdat we al 35 jaar midden in de creatieve industrie staan hebben we een groot netwerk opgebouwd en kunnen we je snel een passende interim professional voorstellen. Deze blijft in dienst bij SMS Intermediair, wij zijn juridisch werkgever. Binnen een detachering zijn er diverse contractduren mogelijk afhankelijk van de fase waarin de interim professional zich bevindt. Onze consultants adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Wanneer kies je voor detachering?

  • Je zoekt externe specialistische expertise voor een bepaald project. Je zoekt daarin naar bepaalde flexibiliteit, maar ook de garantie dat je voor een bepaalde periode op die expertise kunt rekenen.
  • Je moet een zwangerschapsverlof overbruggen, een sabbatical van een collega opvullen of zieke medewerker vervangen.
  • Je hebt een nieuw te realiseren project waarvoor je tijdelijk extra capaciteit nodig hebt. Het betreft een afgebakende, tijdelijke opdracht met een duidelijke start- en einddatum.

Waarom samenwerken met SMS Intermediair?

Je hebt een recruitmentvraagstuk waar je het liefst vandaag nog een oplossing voor zoekt. Onze recruitment consultants denken met je mee over de best passende oplossing en zetten graag die extra stap om jou zo snel mogelijk van extra capaciteit te voorzien. Samenwerken met SMS Intermediair betekent dan ook samenwerken met een zeer betrouwbare, externe partner die fungeert als een verlengstuk van jouw organisatie. SMS Intermediair is namelijk NEN-4400-1 gecertificeerd. Dit is een certificering die wordt afgegeven door de Stichting Normering Arbeid. Door te kiezen voor een partner met het NEN-certificaat ben je verzekerd van een gestroomlijnd en betrouwbaar wervingsproces dat voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en integriteit. Daarnaast is SMS Intermediair aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Dit is ook de collectieve arbeidsovereenkomst die wij als recruitmentspecialist volgen voor onze interim contracten.

Sparren over jouw interim recruitment vraagstuk?

Of het nu gaat om een DTP-er gespecialiseerd is in verpakkingen, een projectmanager voor een zwangerschapsverlof of een interim marketing manager voor de introductie van een nieuw product: SMS Intermediair biedt jouw organisatie toegang tot een netwerk in de creatieve industrie waar we al 35 jaar aan bouwen. Ben jij benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen helpen met interim recruitment? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl