Loopbaancoaching voor de creatieve industrie - en daar buiten

Loopbaancoaching voor de creatieve industrie - en daar buiten

Werkgeluk verandert. Van baan tot baan, van mens tot mens, en van jaar op jaar. En soms is het lastig om precies te begrijpen waarom. Maar wat dan wel? Of je nu aan het begin staat van je loopbaan, een carrièreswitch overweegt, of behoefte hebt aan begeleiding bij jouw loopbaan, bij SMS Intermediair bieden we praktische loopbaancoaching voor de creatieve industrie – en daar buiten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw carrièredoelen te bereiken.

Ons traject

Loopbaanbegeleiding biedt een waardevolle kans om nieuwe inzichten op te doen: in jouw patronen, jouw energiegevers én -vreters, jouw drijfveren en ga zo maar door. Eigenlijk heeft iedereen baat bij loopbaanbegeleiding – want het levert je altijd iets op. Bij SMS Intermediair bieden we korte trajecten mét de mogelijkheid tot verdere verdieping als je daar behoefte aan hebt.

praktische loopbaanbegeleiding

Iedere loopbaanvraag is uniek. Daarom bieden we je naast ons gebruikelijke traject ook de mogelijkheid om een geheel eigen traject te ontwerpen. Dit kun je tijdens het kennismakingsgesprek verder uitdiepen. Ons praktische traject bestaat uit de volgende onderdelen.

 

Kennismakingsgesprek
Dit is het eerste gesprek. Samen met één van onze loopbaancoaches bespreek je je vraagstuk en definieer je je knelpunten en behoeftes. Je krijgt meer uitleg over het verdere traject en je ontvangt een aantal oefeningen om meer inzichten op te doen.De oefeningen passen we aan aan jouw situatie. Zo kunnen we dieper ingaan op jouw kernwaarden, of eventuele overtuigingen die je belemmeren, of persoonlijke kenmerken die een werk-privé balans bemoeilijken. De eerste stap in ons loopbaantraject start dus met zelf analyse.

 

Verdieping (2 sessies)
Let’s get to work! Tijdens de verdieping bespreek je de oefeningen en/of test(en) die je thuis hebt gemaakt. Je stelt een actieplan op met SMART doelstellingen. Ook maken we je loopbaandoel concreet.Tijdens de verdieping gaan we wat verder in op jouw competenties. Sluiten ze (nog) aan bij wat je zoekt in de huidige arbeidsmarkt? Waarom wel of niet? Ook kijken we welke werkomgeving of bedrijfscultuur bij je past. In deze fase analyseren we jou op de arbeidsmarkt, maar ook hoe jij die arbeidsmarkt benadert. Welke stappen moet je zetten om jouw loopbaandoel te behalen?

 

Synthese
Samen met je coach loop je je actieplan door – hierin komen de zelfanalyse, de marktanalyse en jouw marktbenadering bij elkaar. We willen dat je dit praktische traject afsluit met een concreet plan met duidelijke stappen waaraan je zelf ook makkelijk kunt blijven werken na het doorlopen van ons traject. Mocht je na deze 4 sessies verder willen met loopbaanbegeleiding, dan kan dat.

Onze coach Inge

Wil jij de leukste baan ter wereld? Elke dag opstaan met energie en een doel en weten dat je iets toevoegt? Mijn motivatie is om mensen én organisaties verder te helpen, met focus op recruitment, loopbaanbegeleiding en amplitie.

 

Hoe? Ik help je vitaler, sterker en gelukkiger te zijn in je huidige werk of ik onderzoek samen met jou welke andere baan wellicht beter bij je past. Daarnaast geef ik organisaties graag praktische handvatten vanuit de positieve psychologie waarmee hun werknemers vitaler, sterker en gelukkiger worden in hun werk, waardoor ook bedrijfsresultaten verbeteren. Win-win!

 

Wil je meer weten over mijn eigen loopbaankeuze? Klik dan hier. Of heb je misschien een vraag? Stuur me dan een berichtje om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

 

Onze coach Kenny

Vind ik alles wat ik zoek in mijn baan? Na 8 jaar werken in Marketing & Productmanagement, begon er iets te kriebelen. Is dit waar ik het beste tot mijn recht kom?
Ik heb toen (deels) het roer omgegooid en ben begonnen als career coach. Daarnaast pakte ik activiteiten ter promotie van die coaching op. Die combinatie van marketing en communicatie mét coaching, is waar ik mijn werkgeluk opnieuw heb gevonden.

 

Als loopbaancoach help ik jou om zélf tot inzichten en met oplossingen te komen. Want eigenlijk heb je die allemaal al in je! Soms komen ze er om één of andere reden gewoon nu niet uit. Wil je graag eens kennis maken? Stuur me dan een berichtje óf lees meer over mijn loopbaankeuzes in dit blog.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl