De beste banen in Interactive: vast en tijdelijk - SMS Intermediair
Zoek in 51 vacatures

De beste banen in Interactive: vast en tijdelijk

Er is altijd ruimte voor meer interactie

Technologie, communicatie en creativiteit zijn geen losstaande disciplines meer. Steeds meer functies bevinden zich op het snijvlak van deze expertises, denk bijvoorbeeld aan User Interface Designers, Interaction Designers of Online Project Managers. Wireframes, flowcharts en interfaces vragen om specialisten die meer dan ooit de dynamiek tussen mens en techniek begrijpen, zonder daarbij het commerciële belang van het ontwerp uit het oog te verliezen.

Waar creatie, strategie en technologie elkaar ontmoeten, zoekt SMS Intermediair de juiste match

Al interactief voordat de eerste media dat waren

SMS Intermediair is de eerste bemiddelaar van Nederland die het internet serieus nam. We zijn actief over de volle breedte van de sector en maken alle ontwikkelingen van dichtbij mee. Diverse Interaction Designers, Interface Designers, Webdesigners en Developers hebben via SMS Intermediair een vaste baan of freelance opdracht gevonden. Ons netwerk omvat specialistische bureaus voor apps en social media tot full-service bureaus voor digitale strategie en interactieve merkcommunicatie.

Vandaag is alweer bijna voorbij, wat doe je morgen?

Voor generalisten én specialisten

Nu onderlinge grenzen vervagen, is er sectorbreed een sterke behoefte aan specialisten. Interactive professionals die ergens écht goed in zijn. Samen met jou kijken we hoe we jouw profiel zo scherp mogelijk krijgen. Misschien is het slim om nog meer de diepte in te gaan of je juist iets meer in de breedte te ontwikkelen?

Bekijk meteen onze vacatures in Advertising, Design of Interactive. Zit de uitdaging die je zoekt er nog niet bij? Kom kennismaken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology