Hoe pak jij die volgende stap aan?

Packaging: een vakgebied enorm onderhevig aan trends. Trends die jij als consument bepaalt. Voor onze opdrachtgevers zoeken we dan ook specialisten die zich blijven ontwikkelen. Op deze pagina vind je de packaging vacatures waar we momenteel voor werven.

Staat jouw volgende stap niet tussen deze vacatures? Of wil je graag sparren over jouw ambitie? Schrijf je dan in of neem contact met ons op.

Packaging brengt allerlei disciplines bij elkaar. Van creatie tot productie en van legal tot sales. Samenwerken, doelgerichtheid en zorgvuldigheid zijn competenties die binnen dit vakgebied van grote waarde zijn.

Loes Benning

Recruitment Consultant Packaging

Voor wie werken we?

SMS Intermediair werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers zowel aan klant-, als aan bureauzijde. Zo werken we al zo’n 20 jaar voor Mars Nederland, waar we met grote regelmaat Packaging Compliance Technicians en Project Managers of Artwork Coordinators voor werven. Ook klanten als APS Group of SGS Packaging weten ons te vinden.

Een greep uit de opdrachtgevers die hun packaging vacatures bij SMS Intermediair neerleggen.

Lees ervaringen van andere creatieve professionals, blijf op de hoogte van trends en bekijk de beste tips & tricks voor jouw carrière!

Meer in ons blog
10 min leestijd

5 tips voor meer werkgeluk

Ben jij gelukkig op je werk? Weet je eigenlijk wel wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn in jouw baan? En dan doel ik niet op dat ene gouden idee waar we stiekem allemaal op zitten te wachten.