Packaging vacatures

In dit overzicht staan de packaging vacatures van SMS Intermediair. Je vindt hier zowel vaste als tijdelijke banen in de verpakkingsindustrie. Denk bijvoorbeeld aan Packaging Compliance Technicians, Artwork Coordinators of Raw Materials Specialists voor Mars of Projectmanagement vacatures bij recruitment partner SGS Packaging. Klik op een vacature om de details te zien. 

Packaging brengt allerlei disciplines bij elkaar. Van creatie tot productie en van legal tot sales. Samenwerken, doelgerichtheid en zorgvuldigheid zijn competenties die binnen dit vakgebied van grote waarde zijn.

Loes Benning

Recruitment Consultant Packaging

Packaging: een vakgebied enorm onderhevig aan trends. Trends die jij als consument bepaalt. Voor onze opdrachtgevers zoeken we dan ook specialisten die zich blijven ontwikkelen. Zo werken we al zo’n 20 jaar voor Mars Nederland, waar we met grote regelmaat Packaging Compliance Technicians en Project Managers of Artwork Coordinators voor werven. Ook klanten als APS Group of SGS Packaging weten ons te vinden.

Staat jouw packaging baan hier nog niet tussen?

Heb je een vraag over één van de vacatures in het overzicht? Neem dan contact met ons op. Staat jouw nieuwe uitdaging nog niet tussen onze vacatures? Schrijf je dan vrijblijvend in en geef kort aan waar je naar op zoek bent. Onze recruiters nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waar jouw nieuwe uitdaging aan moet voldoen. Zij zijn gespecialiseerd in jouw vakgebied en kunnen jou goed informeren over de huidige arbeidsmarkt of over de verschillende mogelijkheden binnen communicatie. Ze denken graag mee hoe ze jou kunnen helpen jouw ambities waar te maken.

10 min leestijd

Vergroot jouw werkgeluk met deze 5 tips

Ben jij gelukkig op je werk? Weet je eigenlijk wel wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn in jouw baan? En dan doel ik niet op dat ene gouden idee waar we stiekem allemaal op zitten te wachten.