Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Welkom! In een netwerk dat zich al 30 jaar beweegt in de vakgebieden Marketing, Communicatie, Design, Packaging, Print en Sales. Een mix van Amsterdamse pit en Brabantse gezelligheid, van friet én patat ;). Dat maakt SMS Intermediair een recruitmentbureau voor én door creatieve professionals.

Een nieuwe baan, een nieuwe werkvorm, een nieuwe balans of een nieuwe verdieping. Waar je ook naar op zoek bent: SMS Intermediair vindt voor jou die verbinding. Dat is wat ons drijft. We beseffen namelijk heel goed hoe belangrijk het is om een baan te vinden die bij jou past. En hoe fijn het is als iemand je helpt als een baan ineens niet meer bij je past.

 

Op al die momenten staan we voor jou klaar:

  • We denken graag met je mee over een nieuwe stap.
  • We geven advies over welk dienstverband , salaris, tarief of bedrijfscultuur bij je past.
  • We denken mee met de stappen die jij moet zetten om je ambitie waar te maken.
  • En we volgen je op – omdat we met onze ervaring op ieder moment van je carrière wel iets voor je kunnen betekenen.

Al 30 jaar recruitmentspecialist

Vanwege ons track record van 30 jaar zijn we een gewaardeerde recruitmentspecialist in de vakgebieden Digital Marketing, Communicatie, Design, Creative Technologies, Sales, Packaging en Print. Daardoor kennen we veel van onze opdrachtgevers door en door en zien we ook veel kandidaten in de loop van hun carrière vaker terug.

Ik waardeer de korte lijnen en de goede, maar vooral fijne communicatie. Dat geeft mij het gevoel dat ik gewaardeerd wordt.

Shenna Francis Kater

Design Project Manager Packaging bij Philips

Voor wie werken wij?

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven werken onze collega’s als één team landelijk voor diverse werkgevers variërend van corporate organisaties tot MKB en start-ups. Bedrijven waar we vaak al jaren hét aanspreekpunt zijn voor vaste of tijdelijke banen.

Word onderdeel van ons netwerk!

Heb je interesse in één van onze vacatures of zie je voldoende raakvlakken met onze specialismen? Solliciteer dan direct of meld je aan bij ons netwerk door je vrijblijvend in te schrijven. Dit kan ook als je je alleen nog maar aan het oriënteren bent op een nieuwe stap. We proberen binnen een dag of drie contact met je op te nemen – en soms sneller.

 

Tot snel!

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl