Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Meer doen met je talent. Werken voor een ander merk. Meer verdienen of een betere balans tussen werk en privé. Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je bij het vinden van jouw nieuwe uitdaging: vast, tijdelijk of freelance.

Al 30 jaar recruitmentspecialist

Vanwege ons track record van 30 jaar zijn we een gewaardeerde recruitmentspecialist in de vakgebieden Digital Marketing, Communicatie, Design, Creative Technologies, Sales, Packaging en Print. Daardoor kennen we veel van onze opdrachtgevers door en door en zien we ook veel kandidaten in de loop van hun carrière vaker terug.

SMS Intermediair heeft mij uitstekend geholpen in mijn zoektocht! Betrokken, geïnteresseerd en no-nonsense.

Dennis Arnts

Marketing Manager North & West Europe at Grodan / Rockwool B.V.

Waarom een baan zoeken via SMS Intermediair?

Zoek je een vaste baan? Of sta je open voor interim banen of freelance opdrachten? Wij brengen alles voor jou persoonlijk in beeld zodat jij een goede keuze kunt maken. Daarnaast heeft het solliciteren via SMS Intermediair nog een aantal andere voordelen:

 • We besparen je (vrije) tijd
  We benaderen je alleen voor banen of opdrachten waarvan wij denken dat ze echt bij je passen. Én op de manier en tijd die jij aangeeft. Zo hoef jij ’s avonds niet alle vacaturesites af.
 • We zoeken alles voor je uit 
  Past de bedrijfscultuur bij jou? Klopt de informatie in de vacature wel met de praktijk? Hoe is het verloop? Wij weten alle ins en outs van een vacature en hebben vaak met eigen ogen jouw nieuwe collega’s en werkplek gezien.
 • We zorgen voor die 1-0 voorsprong
  We verstaan ons vak als geen ander. Onze opdrachtgevers weten dan ook dat als wij jou voorstellen, ze meteen even naar jouw cv moeten kijken. Hierdoor ben jij al met 1-0 binnen.
 • We coachen en adviseren je
  Of het nu gaat om dresscode of salarisonderhandeling – we begeleiden je van sollicitatie tot contractondertekening. En graag houden we daarna ook contact!

Schrijf je in, wij doen de rest

Match je met één van onze vacatures of heb je voldoende raakvlakken met onze vakgebieden? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw ervaring en ambities. Als we daarna beiden enthousiast zijn, dan stellen we je graag voor aan onze opdrachtgever.

Staat de uitdaging die jij zoekt niet tussen onze vacatures, of ben je je nog aan het oriënteren op jouw volgende stap? Schrijf je dan vrijblijvend in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Nijenburg 2d
1081 GG Amsterdam
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl