Design vacatures

In dit overzicht staan de design vacatures van SMS Intermediair. Je vindt hier zowel vaste als tijdelijke en freelance banen in design. Veel reclamebureaus schakelen ons in als ze iemand nodig hebben. Denk aan TotalDesign, X-Ingrediënt of Crossmarks. Maar ook bij organisaties als Philips, Signify en Mars koppelen we designers aan elkaar. Klik op een vacature om de details te zien. 

Design voegt waarde toe: aan product en beleving en aan mens en organisatie. Creativiteit, initiatief en durf zijn veel gewaardeerde competenties in dit vakgebied.

Inge Loog

Senior Recruitment Consultant Design

Staat jouw design baan hier nog niet tussen?

Heb je een vraag over één van de vacatures in het overzicht? Neem dan contact met ons op. Staat jouw nieuwe uitdaging nog niet tussen onze vacatures? Schrijf je dan vrijblijvend in en geef kort aan waar je naar op zoek bent. Onze recruiters nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waar jouw nieuwe uitdaging aan moet voldoen. Zij zijn gespecialiseerd in jouw vakgebied en kunnen jou goed informeren over de huidige arbeidsmarkt of over de verschillende mogelijkheden binnen design. Ze denken graag mee hoe ze jou kunnen helpen jouw ambities waar te maken.