Hoe maak jij jouw creatieve ambitie waar?

Werken aan prijswinnend werk. Merken vorm geven, of de liever puntjes op de i zetten voor een super strakke finish. De mogelijkheden in het vakgebied design zijn eindeloos. Qua inhoud én qua arbeidsvorm. Op deze pagina zie je de design vacatures waar we momenteel voor werven.

Staat jouw volgende stap niet tussen deze vacatures? Of wil je graag sparren over jouw creatieve ambitie? Schrijf je dan in of neem contact met ons op.

Als creatieve professional maak je werk dat heel dicht bij jezelf staat. Het is dan ook belangrijk dat je uitdrukkingsvaardig bent, durf toont en goed kunt samenwerken.

Nesrin Triantos Tanriverdi

Recruitment Consultant Design

Voor wie werken wij?

SMS Intermediair werkt voor een breed scala aan creatieve opdrachtgevers zowel aan klant-, als aan bureauzijde. Met ruim 30 jaar recruitmentervaring weten we goed waar jij je creatieve ambitie het beste kunt realiseren.

Een greep uit de opdrachtgevers die hun design vacatures bij SMS Intermediair neerleggen.

Lees ervaringen van andere creatieve professionals, blijf op de hoogte van trends en bekijk de beste tips & tricks voor jouw carrière!

Meer in ons blog
10 min leestijd

Starten als freelancer: hoe begin je?

Overweeg jij te starten als freelancer? In dit blog lees je de ervaringen van Linda van Gend, freelance marketing- en communicatieprofessional. Zij startte in januari dit jaar als ZZP-er.