Welke impact wil jij maken?

Voorlichten, adviseren, informeren of beïnvloeden. Welke impact jij als communicatieprofessional ook wilt maken, SMS Intermediair helpt jou met de volgende stap in jouw carrière. Op deze pagina zie je de communicatie vacatures waar we momenteel voor werven.

Staat jouw volgende stap niet tussen deze vacatures? Of wil je graag sparren over jouw ambitie? Schrijf je dan in of neem contact met ons op.

Communicatie speelt een steeds grotere rol binnen organisaties. Probleemanalyse, plannen en organiseren en inlevingsvermogen zijn competenties die veel gevraagd worden in dit vakgebied.

Noortje Hermes

Recruitment Consultant Communicatie

Voor wie werken wij?

SMS Intermediair werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers zowel aan klant-, als aan bureauzijde. Met ruim 30 jaar recruitmentervaring weten we goed waar jij je ambitie het beste kunt realiseren.

Een greep uit de opdrachtgevers die hun communicatie vacatures bij SMS Intermediair neerleggen.

Lees ervaringen van andere creatieve professionals, blijf op de hoogte van trends en bekijk de beste tips & tricks voor jouw carrière!

Meer in ons blog
10 min leestijd

Starten als freelancer: hoe begin je?

Overweeg jij te starten als freelancer? In dit blog lees je de ervaringen van Linda van Gend, freelance marketing- en communicatieprofessional. Zij startte in januari dit jaar als ZZP-er.