Print

In dit overzicht staan de print vacatures van SMS Intermediair. Je vindt hier zowel vaste als tijdelijke banen in de grafimedia industrie. Accountmanagers, general managers, operators, binnendienstmedewerkers en DTP-ers of afwerkers, als onze opdrachtgevers iemand zoeken bellen ze ons. Zo werken we veel voor Van Genechten, HL Display en APS Group. Klik op een vacature om de details te zien. 

In de print industrie is steeds maar meer mogelijk. Stressbestendigheid, nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid zijn belangrijke competenties in de grafimedia branche.

Arjen Veen

Partner & Senior Recruitment Consultant Print

Staat jouw grafimedia baan hier nog niet tussen?

Heb je een vraag over één van de vacatures in het overzicht? Neem dan contact met ons op. Staat jouw nieuwe uitdaging nog niet tussen onze vacatures? Schrijf je dan vrijblijvend in en geef kort aan waar je naar op zoek bent. Onze recruiters nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waar jouw nieuwe uitdaging aan moet voldoen. Zij zijn gespecialiseerd in jouw vakgebied en kunnen jou goed informeren over de huidige arbeidsmarkt of over de verschillende mogelijkheden binnen de print industrie. Ze denken graag mee hoe ze jou kunnen helpen jouw ambities waar te maken.