Sales vacatures

In dit overzicht staan de sales vacatures van SMS Intermediair. Je vindt hier zowel vaste als tijdelijke banen in sales. Zo werken we zowel voor grotere spelers als PCC Nederland, Uitgeverij Malmberg en Konika Minolta, als voor kleinere spelers binnen het MKB en start-ups. Klik op een vacature om de details te zien. 

Succesvol zijn in sales? Jij bepaalt hoe hoog je de lat legt. Zelfsturing, tactisch schakelen en gespreksvaardigheid zijn veel gevraagde competenties.

George Janssen

Partner & Senior Recruitment Consultant Sales

Staat jouw sales baan hier nog niet tussen?

Heb je een vraag over één van de vacatures in het overzicht? Neem dan contact met ons op. Staat jouw nieuwe uitdaging nog niet tussen onze vacatures? Schrijf je dan vrijblijvend in en geef kort aan waar je naar op zoek bent. Onze recruiters nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waar jouw nieuwe uitdaging aan moet voldoen. Zij zijn gespecialiseerd in jouw vakgebied en kunnen jou goed informeren over de huidige arbeidsmarkt of over de verschillende mogelijkheden binnen sales. Ze denken graag mee hoe ze jou kunnen helpen jouw ambities waar te maken.