Het beste talent voor jouw vacature

Het beste talent voor jouw vacature

SMS Intermediair is een landelijke recruitment specialist in Digital Marketing, Communicatie, Design en Creative Technologies, Sales, Packaging en Print. Voor én door professionals. Met een track record van ruim 30 jaar helpen we je graag in het aantrekken van nieuw talent: vast, tijdelijk of freelance.

Voor wie werken wij?

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven werken we landelijk voor een zeer breed pakket aan opdrachtgevers variërend van coporate organisaties tot MKB en start-ups. Partners waar we vaak al jaren hét aanspreekpunt zijn voor vaste of tijdelijke recruitmentvraagstukken.

Onze werkwijze

Naast ervaren recruitment consultants heeft SMS Intermediair specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en online marketing in huis.

  • Alle talenten die we voorstellen hebben we zelf gezien.
  • We komen langs om alle ins en out van de vacature te leren kennen.
  • We stellen een employer- en job value proposition op en schrijven de vacaturetekst.
  • We zorgen voor zichtbaarheid op diverse platforms.
  • We vinden de juiste kandidaat en adviseren van gesprek tot onboarding.
Binnen de creatieve sector zijn wij op alle niveaus actief. Van account- of projectmanager tot strateeg, van online marketeer tot art director: we kunnen opdrachtgevers over de gehele keten ontzorgen.

Arjen Veen

Partner en Senior Consultant bij SMS Intermediair

Meer informatie?

Het plaatsen van een vacature bij SMS Intermediair is gratis. We werken namelijk op basis van ‘no cure, no pay’. Er zijn aan onze inzet geen kosten verbonden totdat een door ons aangedragen kandidaat jouw aanbod accepteert.

Wil je meer informatie over onze werkwijze en dienstverlening? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in op deze pagina.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl