Stijn Vermeulen – Consultant

Stijn Vermeulen – Consultant

sportief / sociaal / altijd in voor een feestje

 

Wat is jouw specialisme binnen SMS Intermediair?

Mijn focus ligt op functies binnen Digital Marketing. Ik heb zelf een achtergrond in Marketing en vind dit nog steeds een enorm interessant vakgebied. Vooral het technische aspect spreekt mij hierin erg aan. Van het analyseren en optimaliseren van een website, tot het targetten van de juiste doelgroep aan de hand van beschikbare data. Ik vind het dan ook erg mooi om te zien hoe verschillende bedrijven en bureaus een andere aanpak hanteren. Daarnaast werk ik veel aan vacatures op het gebied van voedings- en verpakkingstechnologie. Dit was een volledig nieuw werkveld voor mij, maar daardoor niet minder interessant. Nu ik me er meer en meer in verdiep, krijg ik steeds een beter beeld van wat er allemaal aan de productie van bijvoorbeeld een chocoladereep vooraf gaat voordat deze in de supermarkt komt te liggen.

Hoe ben je bij SMS Intermediair terecht gekomen?

Toevallig is dat via een ander recruitmentbureau geweest. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdagin,g ben ik in gesprek gekomen met de vrouw van mijn oud-coach. Zij was net een eigen onderneming gestart, waar nu toevallig een oud collega van SMS-intermediair werkte. Nadat ik enkele gesprekken elders had gehad, kwam ze ook met de functie bij SMS Intermediair. In eerste instantie was ik wat sceptisch, omdat ik nog niet eerder in de recruitment had gewerkt. Vanaf de eerste gesprekken met de collega’s bij SMS Intermediair voelde ik echter meteen een klik. Dit in combinatie met de specialisatie op het gebied van Marketing en Communicatie en de persoonlijke aanpak, gaven voor mij de doorslag.

Wat vind jij belangrijk als recruiter?

Ik vind het belangrijk om een zo goed mogelijke match te maken tussen een organisatie en een kandidaat. Dit begint bij het hebben van een zo goed mogelijk beeld van de functie, maar ook zeker van het team en de organisatie. Op papier kan alles kloppen, maar het belangrijkste is dat de omgeving ook bij jou als persoon past. Als het dan van beide kanten blijkt te kloppen en het enthousiasme er vanaf straalt, dan geeft dat mij een super goed gevoel!

Vanwaar de passie?

Ik hockey al vanaf mijn 5e en was meteen verkocht toen ik met de sport in aanraking kwam. Ook nu sta ik nog steeds vier dagen in de week met veel plezier op het veld!

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Nijenburg 2d
1081 GG Amsterdam
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl