Werk in print, vacatures in Grafimedia en Packaging
Zoek in 51 vacatures
Home > Professionals > Onze specialismen > Grafimedia & Packaging

Specialisme: Grafimedia & Packaging

Print is springlevend!

Zoek je werk in print? De beste vacatures in Grafimedia en Packaging vind je bij SMS Intermediair. We waren bijna 25 jaar geleden de eerste bemiddelaar van Nederland die zich in de grafische sector specialiseerde. Vandaag beschikken we over een groot netwerk van drukkerijen, afwerkingsbedrijven, pre-pressbedrijven, grafische intermediairs en packaging specialisten. Zodra zij iemand zoeken bellen ze ons. Wil jij verder in de Grafimedia en Packaging dan raden we je aan om hetzelfde te doen.

Werk in print: vast, projectbasis of freelance

Alle ontwikkelingen in het grafische vakgebied hebben wij meegemaakt. Of liever gezegd: mede mogelijk gemaakt. Want we bemiddelen grafische specialisten op elk niveau, in vaste dienst, op projectbasis en op freelance basis.

Het niveau stijgt, groei mee

Er gebeurt veel op het gebied van Grafimedia en Packaging; voor onze opdrachtgevers zoeken we regelmatig professionals die zich blijven doorontwikkelen. We bemiddelen met name MBO'ers en HBO'ers, die zich vaak verder hebben gespecialiseerd met aanvullende grafische cursussen en trainingen. Uiteraard adviseren wij je graag over jouw profiel en hoe jij je kansen in de wereld van print vergroot.

De inkt onder je contract is nog niet droog of de volgende deadline ligt al weer op je bureau

copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology