Design vacatures

Wil je prijswinnend werk maken of er in ieder geval bij betrokken zijn? Als Designer geef je vorm aan ideeën, campagnes en producten én bepaal je voor een groot deel het succes ervan. De meerwaarde van Design is onmiskenbaar. SMS Intermediair bemiddelt al bijna 30 jaar voor reclamebureaus, digital agencies en opdrachtgevers met een eigen ontwerpstudio. Als zij iemand nodig hebben, bellen ze ons.

Vast, tijdelijk of freelance - aan jou de keuze

Nergens heb je zoveel vrijheid om zelf te bepalen hoe je werkt. Zoek je de zekerheid van een vaste baan, werk je het liefst op projectbasis of kies je voor de flexibiliteit van een freelancebestaan? Wij bemiddelen jou zoals jij graag zou willen werken.

Weet waar je kracht ligt

Zoek je graag de grenzen van een briefing op of streef je naar een balans tussen autonoom en commercieel. Dat kan precies zijn waar een studio naar op zoek is. Elke creatief is uniek. Het is ons specialisme om de juiste match te maken; of het nu om een vaste baan gaat of om een tijdelijk project.

Neem contact met ons op, dan kijken wij waar jij het beste op je plek bent en hoe we jouw portfolio zo sterk mogelijk presenteren.