Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Inschrijven

Wat doet SMS Intermediair?
SMS Intermediair is een recruitmentbureau dat al bijna 30 jaar actief is in de vakgebieden Digital Marketing & Communicatie, Design, Creative Technologies, Packaging, Sales en Print. Je kunt bij ons terecht voor het vinden van vast, tijdelijk of freelance werk in één van deze specialismen. Wil je meer lezen over onze dienstverlening? Klik dan hier.

Waar kan ik me inschrijven?
Je kunt je altijd vrijblijvend aanmelden bij SMS Intermediair, ookal heb je nog geen vacature gezien waar je graag op wilt solliciteren. Schrijf je in, neem contact op met 1 van onze kantoren of stuur een mailtje naar info@sms-intermediair.nl en geef aan waar je naar op zoek bent.

Wat kost het inschrijven bij SMS Intermediair?
Inschrijven is gratis, en dat blijft het ook.

Wat gebeurt er na mijn inschrijving?
Als we je gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Per e-mail ontvang je een wachtwoord dat je toegang geeft tot je eigen profielpagina. Hier kun je je gegevens verder aanvullen en meteen solliciteren op diverse vacatures, zowel vast als tijdelijk.

Hoe snel kan ik aan het werk zijn wanneer ik me inschrijf?
Op deze vraag bestaat geen eenduidig antwoord; ons vacature aanbod verandert namelijk dagelijks. Het kan zo maar zijn dat je je vandaag inschrijft en dat je binnen een maand al op je nieuwe werkplek zit. We vinden het belangrijk om een goed tempo aan te houden in sollicitatieprocedures. We adviseren om niet te wachten met het inplannen van sollicitatiegesprekken en geven binnen een dag feedback op de gesprekken. We pushen niet. Het hebben van een beetje tijd om na te denken is namelijk ook wel fijn toch?

Solliciteren

Hoe kan ik solliciteren?
Je kunt solliciteren door op de sollicitatieknop te klikken onderaan één van onze vacatures. Wil je liever per e-mail solliciteren dan kan dit ook. In dat geval stuur je een e-mail met je CV en een korte motivatie naar de consultant die bij de vacature vermeld staat.

Hoe kan ik een open sollicitatie doen?
Zie je op dit moment geen vacature die bij jouw profiel aansluit, maar zoek je wel naar een baan of een opdracht binnen onze specialismen? Stuur dan een e-mail naar info@sms-intermediair.nl met je C.V. Één van onze consultants neemt vervolgens contact met je op.

Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?
Zodra jij je sollicitatie via de website of via e-mail hebt gedaan, krijgt de consultant die bij de vacature vermeld staat hiervan bericht. Hij of zij kijkt vervolgens naar je CV en je motivatie om te kijken of er aanknopingspunten zijn met het profiel wat we zoeken.

Hoe snel hoor ik iets na mijn sollicitatie?
De consultant die bij de vacature vermeld staat neemt contact met je op. We proberen je binnen drie werkdagen een reactie terug te geven. Dit doen we of per e-mail of telefonisch.

Inloggen

Hoe kan ik inloggen?
Klik hier om direct naar de inlogpagina te gaan.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, waar kan ik dit opnieuw aanvragen?
Klik hier om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit krijg je per e-mail toegestuurd. We raden je aan je wachtwoord elke 6 maanden te wijzigen.

Uitschrijven

Hoe kan ik me uitschrijven?
Je kan je op ieder moment uitschrijven als je niet langer benaderd wilt worden voor vacatures of als je bijvoorbeeld onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen. Stuur een e-mail naar info@sms-intermediair.nl met waarvoor je je wilt uitschrijven. Één van onze medewerkers zal je per e-mail hiervan een bevestiging sturen.

Privacybeleid

Waar kan ik de privacy verklaring van SMS Intermediair vinden?
Ons privacy statement vind je hier. Ook kun je het statement downloaden  als pdf.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Burgemeester Haspelslaan 67
1181 NB Amstelveen
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl