Werk als Account Manager, vacatures in Sales en E-Commerce
Zoek in 51 vacatures
Home > Professionals > Onze specialismen > Sales & E-Commerce

Specialisme: Sales & E-Commerce

Ruim baan voor commercieel talent in Sales of E-Commerce

Businessmodellen zijn nog nooit zo dynamisch geweest; dit geldt ook voor Sales en E-Commerce. De verwachting is dat uiterlijk 2020 elke fysieke winkel ook een webwinkel heeft. En iedere webwinkel minstens één fysieke winkel. Sales Managers en E-Commerce Managers: schudt elkaar daarom maar de hand. Maar kom eerst langs bij SMS Intermediair.

Het is alles behalve business as usual, dus is er behoefte aan Sales professionals die anders durven denken

Winst of verlies in jouw handen

Overal in het bedrijfsleven wordt kritisch gekeken naar de wijze waarop omzet wordt gegenereerd en business wordt binnengehaald. Offline en online. Daarbij staat een gedegen meerjarenaanpak soms op gespannen voet met targets die op korte termijn moeten worden gerealiseerd. Binnen deze dynamiek kunnen goede Sales- en E-Commerce professionals het verschil maken tussen winst en verlies. Waar ga jij voor zorgen?

Gezocht: breed georiënteerde Account Managers mét een duidelijk specialisme

Ben jij op je best in een sterk salesgedreven onderneming met korte verkoopcycli of juist binnen een serviceorganisatie die zich volledig richt op de b2b-markt? Wie zijn eigen profiel scherp heeft, kan zichzelf het beste verkopen. Zo wordt het voor ons makkelijker om jou aan de juiste onderneming en bedrijfscultuur te koppelen.

copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology