De beste banen in Sales: vacatures en bemiddeling
Zoek in 50 vacatures

De beste banen in Sales: vast en tijdelijk

Succes in Sales begint met jezelf zo goed mogelijk verkopen

Tussen alle veranderingen in het bedrijfsleven is de essentie is nog altijd dezelfde: business genereren. Waar het om gaat is dat je de hele keten overziet, alle kanalen optimaal bedient en – in een meer senior positie – alle Salesmedewerkers doordringt van dezelfde strategie. Aan het einde van de dag word je afgerekend op de behaalde resultaten. En wij met jou. Want als wij jou aandragen, vertrouwen onze opdrachtgevers erop dat jij de juiste kandidaat bent.

'Netwerken' heeft net zo veel te maken met LinkedIn als met je volgende bedrijfsborrel

Van binnen naar buiten

Een loopbaan in Sales begin je doorgaans in de binnendienst. Hier verwerk je orders, onderhoud je dagelijks contact met klanten en bied je operationele ondersteuning aan de commerciële buitendienst. In de buitendienst ben je vaak op weg naar potentiële klanten waar je (soms langdurige en complexe) acquisitietrajecten mee ingaat. Gaandeweg ontdek je waar jouw kracht ligt: aan de achterkant of juist in het contact met klanten, in de frontlinie waar de deals worden gesloten.

Multichannel: de essentie van Sales

Multichannel is niet iets om van in paniek te raken. Klanten gebruikten altijd al meerdere kanalen om met een onderneming in contact te komen. Daarnaast wordt van de gemiddelde webshop verwacht dat de klantenservice 24/7 opereert, dat verzendkosten niet te hoog zijn en dat de levering bij voorkeur de dag erop geschiedt. Een uitdagende dynamiek met alle businesskansen en –bedreigingen die daarbij horen. Als Sales Manager kun je niet om digitale kanalen heen, sterker nog misschien wil je daar volledig op richten? In beide gevallen is het goed je te specialiseren. In een branche, vakgebied of bepaalde expertise. Wij helpen je graag de juiste keuze maken.

Bekijk hier onze vacatures in Sales & E-Commerce. Zit de uitdaging die je zoekt er nog niet bij? Kom kennismaken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology