De beste banen in Packaging, vacatures en bemiddeling
Zoek in 50 vacatures

De beste banen in Packaging: vast en tijdelijk

Packaging: een kwestie van vorm en inhoud

Industrie, consumenten en de overheid stellen steeds meer en steeds strengere eisen aan Packaging. Een verpakking moet mooi zijn, het merk onderstrepen, milieuvriendelijk zijn, voldoende informatie bevatten, goed in het schap passen én kostentechnisch interessant zijn; tot op de cent nauwkeurig. Packaging is écht een specialisme, SMS Intermediair bemiddelt deze specialisten.

Alles komt samen in Packaging

Packaging heeft zich ontwikkeld tot een krachtig marketingcommunicatiemiddel. Een goed verpakkingsontwerp eist aandacht op, verleidt, versterkt de merkpositionering en communiceert de inhoud. En daarbij moet de verpakking er óók nog goed uitzien op postzegelformaat in de eerste de beste webshop. Al deze uitdagingen samen vragen om design skills, affiniteit voor identiteitsontwikkeling en kennis van Packaging, materialen en productieprocessen.

Zorg dat je allereerst jezelf goed verpakt

Vooruit in Packaging

Terwijl de markt steeds transparanter wordt, blijft de vraag: wie past bij welk merk en welke opdracht? SMS Intermediair brengt opdrachtgevers en Packaging specialisten samen. Wil jij vooruit in Packaging, dan adviseren we je graag over de manier waarop jij jezelf het beste verkoopt. Ook dat is een kwestie van vorm én inhoud.

Bekijk meteen onze vacatures in Grafimedia en Packaging. Zit de uitdaging die je zoekt er nog niet bij? Kom kennismaken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology