Werk in Marketing of Communicatie, vacatures in online en offline.
Zoek in 51 vacatures
Home > Professionals > Onze specialismen > (Online) Marketing & Communicatie

Specialisme: (Online) Marketing & Communicatie

Altijd een stap voor op de rest in (Online) Marketing en Communicatie

We gebruiken meer verschillende media dan ooit en ook nog eens tegelijkertijd. Om je doelgroep te bereiken en je boodschap over te brengen, zul je van goeden huize moeten komen. Daarom ben je ook hier op onze site. Omdat je weet waar je goed in bent en alleen nog maar beter wilt worden!

In Marketing en Communicatie draait het om branding: ben jij zélf een sterk merk?

We kennen elk specialisme in Marketing en Communicatie

Met veel van onze opdrachtgevers hebben we een hechte relatie opgebouwd. Samen volgen we alle ontwikkelingen in de markt en dragen we steeds de juiste Marketing- en Communicatieprofessionals aan. Waar voorheen een Copywriter volstond, is nu vaak meer behoefte aan een Content Manager met SEO-expertise. Waar eerder een PR-manager alle stakeholders bediende, is nu een specialist op het gebied van online reputatiemanagement vereist. En onder de Marketing Manager werken tegenwoordig Mobile-, Affiliate- en Social Media Marketeers. SMS Intermediair weet precies aan welke eisen al deze specialisten moeten voldoen. Dat is onze kracht.

Weet jij al waar jij voor gaat?

Werken zoals jij wilt werken

In (Online) Marketing en Communicatie heb je veel vrijheid om zelf te bepalen hoe je wilt werken. Zoek je de zekerheid van een vaste baan, doe je het liefste projecten óf kies je voor de flexibiliteit van een freelancebestaan? Wij bemiddelen Online Marketeers en Communicatieprofessionals zoals zij graag willen werken. Als jij op je best bent, zijn wij dat ook.

copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology