De beste banen in E-Commerce, vacatures en bemiddeling
Zoek in 51 vacatures

De beste banen in E-Commerce: vast en tijdelijk

E-Commerce: jouw volgende uitdaging is nu online

E-Commerce heeft een technologische en een commerciële dimensie. Juist waar die twee samenkomen, zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd. Wie de techniek beheerst, overziet in welke richting IT-innovaties zich kunnen doorontwikkelen. Wie vooral commercieel gedreven is, ziet direct de businesskansen en laat de technologie maximaal in z'n voordeel werken. Waar je talent ook ligt, er zijn kansen te over voor E-Commerce Managers, Online Channel Managers en Online Lead Generators.

Waar business en IT elkaar versterken, is nog een hele wereld te winnen

E-Commerce: kansen in elk stadium

SMS Intermediair is dé bemiddelaar van Nederland op het gebied van Online Marketing en E-Business. We bemiddelen zowel voor E-Commerce gedreven ondernemingen als bedrijven die nét de eerste stappen zetten op dit gebied. Ook dienstverleners in E-Business, internetondernemingen en fulfilmentbureaus kloppen regelmatig bij ons aan voor specialisten. Waar voor jou de grootste uitdaging ligt, bepaal je zelf. Wij helpen je daar graag bij.

Jezelf ontwikkelen in een groeimarkt

Eén ding is zeker: E-Commerce is volop in ontwikkeling. De succesvolste bedrijven op het internet beheren de hele keten. Wist je bijvoorbeeld dat goede informatiestromen tussen afdelingen het aantal klachten en retouren kunnen terugbrengen met 70 tot 80%? Bedenk eens wat dat betekent voor klanttevredenheid. Steeds weer gaat het om de combinatie van complexe IT met vertrouwde waarden als klantbeleving en service. Komen die twee werelden in jou samen, dan ben je bij SMS Intermediair aan het goede adres.

Bekijk meteen onze vacatures in Sales & E-Commerce. Zit de uitdaging die je zoekt er nog niet bij? Kom kennismaken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology