De beste banen in Design: vast en tijdelijk - SMS Intermediair
Zoek in 51 vacatures

De beste banen in Design: vast en tijdelijk

Design: elke dag waarde toevoegen

Designers geven vorm aan ideeën, campagnes en producten. Daarmee bepalen zij voor een groot deel het succes ervan. Reclamebureaus en ontwerpstudio's zijn dan ook altijd op zoek naar goede ontwerpers. Designers met een duidelijke eigen stijl of specifieke technische kennis of juist allround Art Directors die breed inzetbaar zijn. SMS Intermediair bepaalt samen met jou waar je onderscheidende kracht ligt en gaat voor je aan de slag.

Design heeft vele gezichten, SMS Intermediair kent ze allemaal

Aandacht voor Design groeit nog altijd

De meerwaarde van Design is onmiskenbaar. Dat geldt niet alleen voor huisstijlen en merkidentiteiten, grafische ontwerpen en campagnes, ook Product Design staat in de belangstelling. Uit onderzoek blijkt dat slechts 20% van de bedrijven die design strategisch toepassen concurreren op prijs. Bij bedrijven die Design niet gebruiken ziet maar liefst 50% zich gedwongen te concurreren op prijs. Een goed ontwerp voegt letterlijk waarde toe, dát is de meerwaarde van een goede ontwerper.

Weet waar je kracht ligt

Misschien zoek je graag de grenzen van de briefing op of streef je ernaar een balans te vinden tussen autonoom en commercieel werk. Dat kan precies zijn waar een studio naar op zoek is. Maar ook voor hele praktische ontwerpers is volop ruimte. Vind je het heerlijk om gewoon stevig door te werken? Bedenk dan: goede, nauwkeurige DTP-ers zijn ook goud waard. Elke ontwerper is uniek. Het is ons specialisme om de juiste match te maken; of het nu om een vaste baan gaat of om een tijdelijk project.

Zet de volgende stap

Opdrachtgevers weten dat we snel passend ontwerptalent voor ze vinden. Maar we bemiddelen ook Design Managers, Art Directors, Creative Directors en Product Designers die toe zijn aan een strategische klus op topniveau. Naar welk niveau jij ook toe wilt, SMS Intermediair is de kortste weg naar boven.

Bekijk meteen onze vacatures in Advertising, Design of Interactive. Zit de uitdaging die je zoekt er nog niet bij? Kom kennismaken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology