De beste banen in Communicatie: vast en tijdelijk
Zoek in 51 vacatures

De beste banen in Communicatie: vast en tijdelijk

Kom verder in Communicatie

Voor wie écht wil communiceren met zijn doelgroep is het communicatievak nog nooit zo fascinerend geweest. Social Media bieden je de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met je doelgroep. Alles wat je zegt of doet kan binnen een paar seconden de hele wereld overgaan. Die potentiële impact zorgt voor kansen én maakt je kwetsbaar; je kunt maar beter snel reageren op een negatieve tweet of posting.

Content is king

De balans tussen off- en online

De mogelijkheden van online media zijn groot, maar vlak traditionele media niet uit. Één van de belangrijkste uitdagingen is het vinden van een passende balans tussen medium en boodschap en tussen online en offline communicatiestrategieën. In een tijd van crossmediaal en multichannel is veel behoefte aan veelzijdige communicatieprofessionals.

Communicatie: wat is jouw boodschap?

Binnen ons netwerk is veel vraag naar Online Strategen en Communicatiemanagers, maar ook naar meer hands-on functies. Webpagina's, social media en apps vragen allen om relevante informatie. Content Managers, Communicatie Adviseurs en Webredacteuren zijn erg gewild, maar niet iedereen past zomaar bij elke organisatie. Bovendien loopt het vereiste niveau loopt sterk uiteen. Wij bepalen samen wat je het beste ligt en waar je naartoe wilt groeien.

Bekijk meteen onze vacatures in (Online) Marketing en Communicatie. Zit de uitdaging die je zoekt er nog niet bij? Kom kennismaken, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology