Werk in communicatie, vacatures in advertising, design en interactieve media
Zoek in 51 vacatures
Home > Professionals > Onze specialismen > Advertising, Design & Interactive

Specialisme: Advertising, Design & Interactive

Zullen we eens brainstormen over jouw carrière?

Zoek je werk in Reclame, Grafisch of Interactief Ontwerp of juist in Product Design? Dan ben je bij SMS Intermediair aan het goede adres. Al bijna 25 jaar is SMS Intermediair dé bemiddelaar voor zowel Copy, Concept en Design, als Account- en Projectmanagement. Met vestigingen in reclamehoofdstad Amsterdam en designcapital Eindhoven hebben we het grootste netwerk van beeldbepalende werkgevers: reclamebureaus, ontwerpstudio's en adverteerders met een eigen designafdeling.

Wil je dat het echt snel gaat met je carrière, stap dan over onze drempel

Wij openen deuren voor je

Met veel opdrachtgevers hebben we inmiddels een hechte relatie opgebouwd. Zij worden dagelijks benaderd door sollicitanten, maar zodra ze iemand zoeken bellen ze ons. SMS Intermediair is jouw ideale ingang bij een breed scala aan ontwerp- en reclamebureaus en designstudio's . Neem contact met ons op, dan kijken wij waar jij het beste op je plek bent en hoe we jouw portfolio zo sterk mogelijk presenteren.

We zijn ook het vaste adres voor flexibele opdrachten; van freelance klussen tot interim projecten

Design is ook: zelf je contract vormgeven

Nergens heb je zoveel vrijheid om zelf je werkrelatie te bepalen als in Reclame en Design. Zoek je de zekerheid van een vaste baan, werk je het liefst op projectbasis of kies je voor de flexibiliteit van een freelancebestaan? Wij bemiddelen jou zoals jij graag zou willen werken. Als jij op je best bent, zijn wij dat ook.

copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology