Sang Nguyen – Personeels- en Salarisadministrateur

trotse moeder / foodie / make-up artist

 

Wat is jouw specialisme binnen SMS Intermediair?

Nadat een kandidaat of ZZP’er wordt geplaatst, komt de verdere verwerking van zijn/haar plaatsing bij mij te liggen. Hierdoor heb ik veel contact met de kandidaten én opdrachtgevers. Dat vind ik één van de leukste dingen aan mijn werk! Van A tot Z ben ik, samen met mijn teamleider Manon, verantwoordelijk voor alle administratieve afhandelingen. Samen bekleden wij een coördinerend, signalerend en adviserende rol binnen SMS.

Hoe ben je bij SMS Intermediair terecht gekomen?

Via de website van SMS Intermediair heb ik de vacature gevonden. Wat mij aantrok was de persoonlijke feeling die de website mij gaf. Ik werd uitgenodigd door Karlijn, waarmee ik in eerste instantie een fijn telefonisch gesprek mee heb gehad. Vervolgens heb ik een eerste gesprek gehad op kantoor met Manon én één van de partners Chris. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, want het ijs was eigenlijk gelijk gebroken. Op die manier kon ik helemaal mezelf zijn en heb ik geprobeerd om mezelf van mijn beste kant te laten zien. Blijkbaar heeft dat gewerkt, want na één meeloopdag op de afdeling heb ik een mooi aanbod gekregen.

Wat vind jij belangrijk als personeels- en salarisadministrateur

Communicatie en efficiënt werken is naar mijn idee essentieel in mijn vak. Persoonlijk vind ik het belangrijk om goed contact te onderhouden met alle kandidaten en opdrachtgevers, zodat we goed kunnen blijven samenwerken. We hebben elkaar tenslotte hard nodig om een correcte administratie te kunnen uitvoeren.

Wat zou jij binnen ons vakgebied willen veranderen?

Ik zou niet per sé iets willen veranderen, echter zou ik iedereen willen meegeven om elkaar altijd te behandelen zoals je zelf ook behandeld zou willen worden.

Vanwaar de … make-up?

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met visagie, bijvoorbeeld voor fotoshoots en bruiloften. Ik haal hier voldoening uit zodra cliënten zich van binnen én buiten mooi voelen.