Nesrin Triantos – Tanriverdi – Senior Consultant

Wat is jouw specialisme binnen SMS Intermediair?

Mijn specialisme binnen SMS Intermediair is het bieden van waardevolle inzichten aan al onze doelgroepen. Ik kom graag met soms wat brutale, maar vooral leuke, verrassende vragen, zodat er niet altijd vanuit één invalshoek naar zaken worden gekeken. Dit is nodig omdat wij allemaal weleens vastgeroest zitten.. Soms moet je ook gewoon even durven om te denken. Ik stel graag vragen als: wat kan er nu wel, wat nou als het wel lukt, geen ja-maar, maar ja-en. Dat is veel leuker! Dit kan zijn op het gebied van personal branding, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Daarnaast word ik dagelijks ingezet op diverse HR/Recruitment vraagstukken, vooral gericht op interessante Marketing en Sales vacatures.

Hoe ben je bij SMS Intermediair terecht gekomen?

Ik wilde altijd al een baan waarin ik zowel mijn Marketing- Communicatie kennis als Recruitment skills in kwijt kon. Ik was alleen wel eens bang dat dit niet een hele realistische gedachte was. Ik kon namelijk niet kiezen uit deze twee leuke werelden. Door toch met keywords te spelen als Marketing Consultant – Recruiment – Communicatie – Sales kwam ik via Google al snel bij SMS Intermediair Eindhoven terecht!

Wat vind jij belangrijk als recruiter?

Ik vind het belangrijk dat ik mijn enthousiasme en energie kwijt kan. Niet alleen privé geeft dit mij veel voldoening, maar ook zeker op het werk. Doordat ik bij SMS Intemerdiair dagelijks nieuwe inspirerende mensen ontmoet (jong en oud), waardevolle relaties op kan bouwen met mijn klanten kom ik op dit gebied niks tekort! De contacten die ik onderhoud met kandidaten na een bemiddeling vind ik ook erg belangrijk. Zo kan ik ze blijven volgen en sta ik altijd van de zijlijn mee te kijken (lees juichen) ;-). Het geeft mij dan ook veel voldoening wanneer kandidaten na jaren nog steeds erg dankbaar en vooral blij zijn met de stap die ze via SMS Intermediair hebben mogen maken.

Wat zou jij binnen ons vakgebied willen veranderen?

Graag zou ik niet alleen ingezet willen worden als er een vacature plots vrijkomt. Ik zou juist ook graag betrokken willen blijven op momenten dat er geen behoefte is aan een nieuwe collega. Juist dan kunnen wij de tijd nemen om samen te evalueren, nieuwe ontwikkelingen door te nemen, op tijd op te schalen en samen kritisch te kijken naar lopende zaken op recruitment vlak.

Vanwaar de ... hond?

Vanaf een jaar of 10 wist het zeker. Ik wil een eigen hond.. Nou ik kan je vertellen dat mijn ouders er toen anders over dachten! Gelukkig hadden mijn lieve buurmeisje en beste vriendin altijd honden! Van Rebel tot aan Onno, ik mis ze nog tot de dag van vandaag!! Gelukkig heb ik nu mijn eigen hond: Mister James!
Het is echt een magische hond. Geen haarverlies, geen kwijl, geen stank (op zijn scheetjes na).. Ideaal! Op deze foto zie je dat het werken bij SMS met Mister James altijd een groot feest is! Lekker dansen en ontstressen in de pauze! 🙂