Manon Moone – Teamleider Administratie & Financiën

Manon Moone – Teamleider Administratie & Financiën

trotse moeder / filmfanaat

 

Wat is jouw specialisme binnen SMS Intermediair?

Ik ben als teamleider eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden op onze administratie, van financiële, administratieve werkzaamheden tot salarisadministratie en een deel van de boekhouding. Daarnaast kijk ik naar de optimalisatie van onze administratieve processen om zo de dienstverlening vanuit ons team verder te verbeteren. Buiten alle dagelijkse werkzaamheden heeft de administratie bij SMS Intermediair ook een belangrijke signalerende functie. Welke veranderingen zijn er in de CAO’s doorgevoerd, welke wijzigingen in bestaande wetten zijn er, of welke nieuwe wetten worden er ingevoerd – en wat zijn daar de consequenties van? Maar ook het controleren van beloningsregelingen bij onze opdrachtgevers en of daar periodiek wijzigingen in plaatsvinden.

Hoe ben je bij SMS Intermediair terecht gekomen?

Ik ben ongeveer 14 jaar geleden bij SMS Intermediair begonnen. Via een collega werd mij gevraagd of ik even bij kon springen omdat het zo druk was. Dat wilde ik wel. Het beviel eigenlijk zo goed, dat ik er nog steeds zit. Over de jaren heen ben ik steeds meer uren gaan werken en ben ik uiteindelijk doorgegroeid naar teamleider van onze administratie.

Wat vind jij belangrijk als Teamleider Administratie & Financiën?

Ik vind het belangrijk dat als klanten, kandidaten of collega’s een vraag hebben, of tegen een probleem aanlopen, ze ons makkelijk kunnen benaderen. Je pakt de telefoon en wordt geholpen in plaats van na een keuzemenu nog eens een half uur in de wacht te staan. Daarom houd ik de lijnen binnen ons team kort, en stuur ik aan op snelheid en overzicht om alle vraagstukken zo snel en nauwkeurig mogelijk op te pakken. Carola, Lisette en ik vormen een hecht team en kunnen elkaar daardoor nagenoeg bij alle werkzaamheden bijstaan en ondersteunen om zo de kwaliteit van onze service zo hoog mogelijk te houden, ook wanneer één van ons op vakantie is bijvoorbeeld.

Wat zou je graag willen veranderen?

Dit vind ik echt moeilijk, omdat er eigenlijk niet iets is dat ik zou willen veranderen aan mijn werk. Wat ik wel zou veranderen, en daar ben ik gelukkig iedere dag al mee bezig, is het verduidelijken van een steeds ingewikkelder wordend landschap van wet- en regelgeving. Ik kan me namelijk voorstellen dat dat voor opdrachtgevers en kandidaten best lastig is.

Vanwaar de ... kaart?

Voor de vele avonden kaarten met mijn dochter. Ieder momentje vrij betekent vlug nog een potje kaarten. Meestal is dit duizenden of Skip Bo. We zijn beide fanatiek en gaan voor de winst 🙂

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Nijenburg 2d
1081 GG Amsterdam
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl