Jurriaan Pennartz – Consultant

recruitment consultant / Napolitaanse pizzabakker / trotse papa van Zarah

 

Waar kunnen we jou 's nachts voor wakker maken?

Lees maar even een paar vragen verder 🙂

Wie is jouw held?

Mijn held is een Italiaanse dj en producer. Meester van het mediterranean progressive-genre, muzikaal genie, filosoof en poëet in één: Luigi Celestino Di Agostino.

Deze man, dit icoon, blaast oude Italiaanse volksliedjes nieuw leven in, onder andere door de gezongen melodieën van zangers als Edoardo Bennato en Franco Battiato te voorzien van een snoeiharde, elektronische syncope bas, opzwepende synthesizers en eigen vocale hoogstandjes. Il Capitano, Il Maestro!

Vanwaar de ... pizza?

In mijn jonge jaren heb ik (pre-internet tijdperk) een penvriendinnetje in Zuid-Italië gehad: een schitterende Napolitaanse dame met diepbruine ogen en zwarte krullen. Je begrijpt vast dat ik tot over mijn oren verliefd ben geworden. En niet alleen op haar…

Tijdens de vele verblijven in Zuid-Italië, ben mijn hart destijds ook verloren aan de Napolitaanse pizza. Het zachte deeg, de hoge korst (de cornicione) en de verse ingrediënten.

Als ik Napels mis, trek ik mijn schort aan, haal ik de bloem (tipo 00) uit de kast en stook ik de oven zo hoog mogelijk op. Mijn dochtertje helpt naar hartenlust met het kneden van het deeg en vrouwlief… Die geniet met volle teugen van het eindresultaat.