Al 30 jaar recruitmentspecialist in de creatieve industrie

Al 30 jaar recruitmentspecialist

Recent onderzoek toont aan dat meer dan 75% van de Nederlandse professionals open staat voor een nieuwe uitdaging, maar slechts 20% daarvan zoekt actief naar een nieuwe baan. Hoe bereik je deze latent werkzoekenden? En hoe zorg je ervoor dat ze voor jouw organisatie kiezen? Met een track record van ruim 30 jaar in recruitment helpen we je graag in het aantrekken van nieuw talent: vast, tijdelijk of freelance. 

SMS Intermediair is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in Digital Marketing, Communicatie, Design en Creative Technologies, Sales, Packaging en Print.

Op zoek naar personeel? Neem contact met ons op, we adviseren je graag!

Waarom samenwerken met SMS Intermediair?

 • Onze passie valt op
  We doen ons werk graag en dat wordt opgemerkt.
 • Wij nemen de tijd – weg met targets
  Voor jouw doelstellingen, jouw werkgeversmerk, maar ook voor een persoonlijke screening van kandidaten of het meedraaien van een dagdeel met jouw team.
 • Wij vangen talent – push, pull en win 
  We signaleren tijdig wanneer je snelheid moet maken om talent te vangen en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Dóór met je werk, het regelwerk is voor ons

Of het nu gaat om een freelance opdracht of een vaste baan, vanaf ons eerste contact regelen we alles voor je – no cure no pay. We stellen een vacature op en starten de werving ervoor. Kandidaten die we voorstellen hebben we persoonlijk gezien. We plannen de sollicitatiegesprekken in en zorgen voor een zorgvuldige terugkoppeling. Daarnaast geven we advies bij contract- of tariefonderhandeling en kunnen we assessments verzorgen. Ook na bemiddeling willen we graag weten hoe het gaat. We hechten grote waarde aan een lange termijnrelatie met opdrachtgevers én kandidaten.

 • Vaste banen
  Vrije plek in je team? Of niet de juiste persoon kunnen vinden? SMS Intermediair helpt jouw organisatie bij het aantrekken van talent dat niet alleen past bij het functieprofiel, maar ook qua type naadloos aansluit op jouw bedrijfscultuur. Wij vinden de kandidaat, jij neemt hem of haar op contract.
 • Tijdelijke banen: uitzenden of detacheren
  Jouw beste Project Manager vertrekt op sabbatical 5 maanden de wereld rond, je Online Marketeer gaat met zwangerschapsverlof. Je hebt te veel werk, maar wilt dit niet vast invullen. Jij moet door én snel. Een tijdelijke constructie biedt hierin de oplossing. Uitzenden of detacheren – wat je ook kiest, de kandidaat komt bij ons op contract, maar verricht de werkzaamheden bij jou op locatie.
 • Freelance banen
  Er zijn zoveel specialismen, je kunt ze onmogelijk allemaal in huis halen. Je vaste mensen zijn de basis, aanvullende expertise huur je in wanneer het nodig is. We hebben veel ervaren freelancers in ons netwerk en komen dagelijks in contact met nieuw talent. Of je nu op zoekt bent naar een Designer die verstand heeft van Packaging of een Projectmanager met retailervaring, we weten precies wie geschikt is voor jouw volgende opdracht. SMS Intermediair verzorgt de contractering en facturatie.

Meer informatie?

Meer weten over onze dienstverlening of een vacature doorgeven? Neem dan contact op met één van onze kantoren.