Onze vacatures

Onze vacatures

Of het nu gaat om de nieuwe Marketing Manager bij Grodan/Rockwool, of een Digital Designer bij een creatief agency. Als onze opdrachtgevers talent zoeken, weten ze ons te vinden. Ons vacature aanbod is divers en verandert dagelijks.

Onze opdrachtgevers

Met een track record van al ruim 30 jaar zijn we trots op ons brede klantportfolio. We bemiddelen vaste, tijdelijke en freelance professionals bij het (groot) MKB, maar ook bij start-ups en een aantal mooie multinationals. Zo zijn we preferred supplier bij Mars Nederland, Philips en Uitgeverij Malmberg en ontvangen we met grote regelmaat opdrachten vanuit de Gemeente Amsterdam.

Onze specialismen

Onze recruitment consultants hebben allemaal een opleiding en werkervaring in één of meerdere van onze vakgebieden en verstaan hun vak. Zo weet Nesrin alles over Account- en Projectmanagement, kun je Claudia alles vragen over Digital en kun je bij Arjen terecht voor al jouw vragen over vacatures in Packaging. Wil je meer weten over de vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn? Klik dan op één van de afbeeldingen.

Staat de vacature die je zoekt niet tussen ons aanbod? Schrijf je dan in

Match je niet met het profiel in de vacature of ben je je alleen nog maar aan het oriënteren? Of staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet tussen ons actuele vacatureaanbod? Schrijf je dan bij ons in en word onderdeel van ons netwerk.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Nijenburg 2d
1081 GG Amsterdam
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl