Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Al 30 jaar recruitmentspecialist

Meer doen met je talent. Werken voor een ander merk. Meer verdienen of een betere balans tussen werk en privé. Wat je ook zoekt, SMS Intermediair helpt je bij het vinden van jouw nieuwe uitdaging: vast, tijdelijk of freelance.

Al bijna 30 jaar zijn we een zeer gewaardeerde recruitmentspecialist in de vakgebieden Sales, Digital Marketing & Communicatie, Print, Packaging, Design en Creative Technologies. Veel van onze opdrachtgevers kennen we door en door en ook veel kandidaten zien we in de loop van hun carrière vaker terug.

Onze banen

Zoek je een vaste baan? Of sta je open voor interim banen of freelance opdrachten? Wij brengen alles voor jou persoonlijk in beeld. Zo kun jij een goede keuze maken. Het solliciteren via SMS Intermediair heeft nog een aantal andere voordelen:

 • We besparen je (vrije) tijd
  We benaderen je alleen voor banen of opdrachten waarvan wij denken dat ze echt bij je passen. Én op de manier en tijd die jij aangeeft. Zo hoef jij ’s avonds niet alle vacaturesites af.
 • We zoeken alles voor je uit
  Past de bedrijfscultuur bij jou? Klopt de informatie in de vacature wel met de praktijk? Hoe is het verloop? Onze consultants weten alle ins en outs van een vacature en hebben vaak met eigen ogen jouw nieuwe collega’s en werkplek gezien.
 • We zorgen voor die 1-0 voorsprong
  We verstaan ons vak als geen ander. Onze opdrachtgevers weten dan ook dat als wij jou voorstellen, ze meteen even naar jouw CV moeten kijken. We lichten zorgvuldig toe waarom wij vinden dat jij past bij het gevraagde profiel. Zo ben jij al met 1-0 binnen.
 • We coachen en adviseren je
  Of het nu gaat om dresscode of salarisonderhandeling – bij SMS Intermediair heb je altijd iemand om mee te sparren. Onze consultants begeleiden je van sollicitatie tot contractondertekening. En graag houden ze daarna ook contact!

Meld je aan, wij doen de rest

Zodra we jouw gegevens hebben ontvangen nemen we contact met je op. Match je met één van onze vacatures of heb je voldoende raakvlakken met onze vakgebieden? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. We kijken samen naar jouw ervaring en ambities en geven we je informatie over de vacature waar je op hebt gesolliciteerd. Zijn we daarna nog steeds enthousiast, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Hiervan ben jij altijd op de hoogte – we delen nooit je CV met een opdrachtgever zonder dat jij daar akkoord op geeft.

Hulp bij oriënteren?

Match je niet met het profiel in de vacature of ben je je alleen nog maar aan het oriënteren? Neem dan toch contact met ons op. Ons vacatureaanbod verandert dagelijks. Je weet nooit hoe een balletje kan rollen.