SMS Intermediair
Zoek in 51 vacatures
Home > Over ons > Onze mensen

Chris Witteveen

Chris  Witteveen
Naam: Chris Witteveen
Werk telefoon: (020) 4043 500

Na de HTS heb ik mijn eerste baan gevonden bij Harris/3M in Leiden. Daarna heb ik 1,5 jaar bij Unique (USG) gewerkt als vestigingsmanager van 3 Amsterdamse vestigingen; Vrijheidslaan, Zuidoost en Prins Hendrikkade. In 1989 ben ik met Ruud Schmitz en George Janssen met SMS Intermediair gestart. Een periode waarin er nog geen gespecialiseerd bureau bestond in bemiddeling van marketing- en communicatiefuncties. Veel moest nog ontdekt worden. Onbekend was onbemind. Maar veel mocht en niets moest. Opdrachtgevers konden we snel overtuigen van ons bestaansrecht door goede kandidaten te leveren. Een tijd van pionieren, ondernemen en overtuigen. Door de resultaten verhuisde ik begin jaren'90 als 'kwartiermaker' naar Amsterdam. En toen kantoor Amsterdam goed liep, deed ik datzelfde voor kantoor Rotterdam midden jaren'90.
Met meerdere kantoren konden we in de landelijke vraag voorzien. Hausse en baisse tijden, tekort aan vacatures of aan kandidaten: we zijn altijd succesvol geweest.
Iedere nieuwe kandidaat die zich bij ons aanmeldt, biedt me weer een unieke uitdaging om iets voor hem of haar te kunnen betekenen. Ook als een klant wordt verrast met een passende kandidaat. De kick bij een click is nog steeds groot! Met een relatief klein bedrijf als SMS Intermediair zijn we toch één van de grootste recruitmentbureaus in de communicatiebranche. De kandidaten kennen we al vele jaren en zien we regelmatig terug. Onze consultants komen uit de markt, werken minimaal 5 jaar of langer bij SMS en kennen onze doelgroepen heel goed. We voegen echt iets toe aan het moderne recruitment en werving middels social media. Met onze schaalgrootte zijn de lijnen kort, kunnen we snel schakelen en zijn we groot genoeg om de grootste klanten te helpen. Niet voor niets staan we bij vele multinationals en MKB-bedrijven op de "preferred supplier" lijst.

Chris op LinkedIn:

copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology