Bel voor een afspraak

ONZE CONSULTANTS ZITTEN KLAAR

(020) 404 35 00
(040) 211 40 75

Home > Over ons > Onze kandidaten > Nic Beukers - Account Manager

Interview Nic Beukers - Accountmanager Damen Drukkers

Nic, stel jezelf even voor!

“Mijn naam is Nic, ik ben 33 jaar en werk sinds november 2013 als Accountmanager bij Damen Drukkers in Werkendam.

Hoe ben jij bij Damen Drukkers terecht gekomen?
Hiervoor heb ik bij diverse bedrijven in de grafische sector gewerkt. In deze tijd heb ik veel ervaring opgedaan, maar waren er te weinig doorgroeimogelijkheden. Via SMS Intermediair ben ik in contact gebracht met Damen Drukkers, een klant van hen. Een groot en succesvol bedrijf, met mooie klanten en kwaliteit voorop. Én ik kon mezelf ontwikkelen, precies wat ik zocht!”

Je zit hier inmiddels al bijna 4 jaar. Hoe ziet jouw werkdag er ongeveer uit?
“Wij verzorgen het drukwerk voor een groot aantal klanten. Dit vergt heel wat afstemming, coördinatie en controle, zowel met de klant als met mijn collega’s op de werkvloer. Ik ben een aantal keer per week op pad om klanten en prospects te bezoeken, daarnaast heb ik veel contact met klanten via mail of telefoon. Die afwisseling, dat snelle schakelen en voortdurend in contact staan met klanten en collega’s – dát is de kern van mijn werk.”

Wat vind je het meest uitdagend aan je werk?
“Als accountmanager vorm ik de schakel tussen de klant en mijn collega’s. Soms wil de klant iets dat technisch uitdagender is of moet er snel geleverd worden. Ik moet dan balanceren tussen wat de klant vraagt en wat onze productie kán. Dat is topsport en dan ben ik op m’n best!”

Over welke eigenschappen moet je als accountmanager beschikken?
“Damen Drukkers is een familiebedrijf. De gedachte ‘wij doen het samen’ is hier sterk aanwezig. We drinken een borrel op de vrijdagmiddag en gaan er 3 keer per jaar met alle medewerkers op uit. Onze drukpersen draaien 6 dagen per week, 24 uur per dag. Dat geeft onze capaciteit aan, maar ook de snelheid van deze wereld. Je moet wel een beetje van die hectiek houden. De kneepjes van het vak leren wij je wel, je krijgt hier goede begeleiding. Belangrijk is dat je communicatief sterk bent en commercieel bent ingesteld.

Mooi verwoord hoor, maar commercieel zijn betekent toch ook: targets halen?
“Uiteraard. Maar dat kan alleen als je prospects actief benaderd en als je de relatie met de klant goed onderhoudt. Snelle terugkoppeling, doorvragen, meedenken. Dan haal je die orders binnen en groeit je omzet. Het mooie bij Damen is dat je echt wordt gewaardeerd. Als je het goed doet, wordt dat beloond. Je kunt hier echt stappen zetten in je loopbaan.

Tenslotte: hoe ziet jouw nieuwe junior-collega er uit?
Wat zij of hij vooral moet meenemen is nieuwsgierigheid. Je moet echt willen leren. We hechten net zoveel waarde aan een goed verstand als aan diploma’s en opleiding. Als je jezelf wilt ontwikkelen dan biedt Damen Drukkers daartoe de mogelijkheden. Maar als je het goed vindt Jurriaan, ga ik weer door, er hangt een klant aan de lijn.”

Wacht ff Nic, vergeet je niet iets? We hadden toch afgesproken dat jij 50% krijgt als…
“O ja! Heb jij interesse om mijn nieuwe collega te worden of heb je nog vragen over mijn functie? Neem dan contact op met Jurriaan van SMS Intermediair. Dat kan via jurriaan@sms-intermediair.nl of op 040-2114075. Hij is in opdracht van Damen Drukkers op zoek naar onze nieuwe collega.

Juist Nic! Dankjewel!

SMS Intermediair is een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in Sales, Marketing, Communicatie, Design, Print en Packaging. We werken al een lange tijd samen met Damen Drukkers en zijn trots dat we wederom een nieuwe collega mogen zoeken. Ben je benieuwd over wat we voor jou kunnen betekenen? Ga dan naar ons vacatureoverzicht!

Ben jij Nic's nieuwe collega? Solliciteer dan nu!

Ben jij een starter of junior? Heb jij een commerciële achtergrond en wil je je verder ontwikkelen als Account- of Salesmanager bij marktleider Damen Drukkers? Ben je woonachtig in Zuid-Holland of West-Brabant? Lees dan gauw verder!
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology