SMS Intermediair
Bel voor een afspraak

ONZE CONSULTANTS ZITTEN KLAAR

(020) 404 35 00
(040) 211 40 75

Home > Opdrachtgevers > Vaste banen

Vaste banen

Je ideale nieuwe medewerker vinden we zo

Je hebt meer werk dan mensen en zoekt iemand die je team blijvend versterkt. Als je in deze tijd iemand aanneemt, laat je niets aan het toeval over. SMS Intermediair vindt die ene kandidaat die perfect bij je past.

Snel tot de kern

Bij SMS Intermediair werken we grondig en snel. Dat wil zeggen dat we altijd eerst langskomen om persoonlijk kennis te maken en de vacature door te nemen. We komen snel tot de kern, maar willen ook de sfeer proeven en een goed beeld krijgen van de harde én zachte eisen waaraan de ideale kandidaat moet voldoen. Daarna gaan we op zoek in onze database en binnen ons netwerk. We scouten dagelijks naar talent, dus het kan snel gaan.

Even serieus

Elke kandidaat die we voorstellen is een serieuze kandidaat. De persoon achter elk CV dat we doorsturen hebben we persoonlijk ontmoet en intensief gesproken. Referenties gecheckt, profiel opgemaakt. We leggen je vacature altijd eerst voor aan de professionals die onze voorkeur hebben. Je mag dus zeker zijn van enthousiaste kandidaten die graag bij je aan de slag gaan.

Alles onder controle

Vanaf ons eerste contact regelen we alles voor je. We plannen afspraken in, zorgen voor een correcte terugkoppeling en geven advies in de contractonderhandeling. Ook na bemiddeling blijven we contact onderhouden om te checken hoe het gaat. Zit iedereen nog goed op z'n plek en lekker in z'n vel? We hechten grote waarde aan een langetermijnrelatie met opdrachtgevers én kandidaten.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology