De specialist voor specialisten - SMS Intermediair
Zoek in 51 vacatures
Home > Professionals > Onze specialismen

De specialist voor specialisten

We adviseren onze kandidaten altijd: specialiseer jezelf. Verdiep je kennis en ervaring voor een zo scherp mogelijk profiel. Reken maar dat we dit advies ook op onszelf betrekken. We richten ons volledig op bemiddeling in marketing en communicatie. Dit is de wereld die we kennen en waar we goed in zijn. Al bijna 25 jaar volgen we alle marktontwikkelingen en veel van onze opdrachtgevers kennen we door en door. Ook veel kandidaten zien we in de loop van hun carrière vaker terug. Zo bouwen we aan een wederzijdse band en een succesvol netwerk. Jij kunt deel uitmaken van dat netwerk; schrijf je vandaag nog in.

Binnen onze expertise in Marketing en Communicatie gaat de verdieping verder. Zo onderscheiden we de volgende specialismen:

We laten ons netwerk voor jou werken

Onze consultants werken al jaren in deze specialismen en vaak hebben zij een aantal vaste accounts waarvoor zij alles regelen. Dat gaat heel ver. Met sommige klanten hebben we zo'n hechte relatie dat we wel eens vrijblijvend kandidaten voorstellen als we van mening zijn dat er een perfecte match is. Dit levert soms een vrijblijvend gesprek op, soms worden er zelfs functies gecreëerd. Als we voor jou zo'n mogelijkheid zien, zorgen we er in ieder geval voor dat je in beeld bent. Zodra er iets gaat spelen, ben jij de eerste kandidaat.

Kennis van zaken

Al onze consultants hebben een opleiding in de Marketing- en Communicatie en een aantal jaar werkervaring. Dit varieert van zelfstandig ondernemerschap tot een baan in PR, Media, Grafimedia of internationale Marketing en Communicatie. We hebben alle kennis in huis en dat is precies de reden waarom opdrachtgevers ons weten te vinden en waarom we voor jou die opdrachtgever vinden die het beste bij jou past.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology