Freelance personeel - SMS Intermediair
Bel voor een afspraak

ONZE CONSULTANTS ZITTEN KLAAR

(020) 404 35 00
(040) 211 40 75

Home > Opdrachtgevers > Freelance personeel

Freelance personeel

Versterk je freelancenetwerk

Elke moderne organisatie in Marketing en Communicatie is een netwerkorganisatie. Er zijn zoveel specialismen, je kunt ze onmogelijk allemaal in huis halen. Je vaste mensen zijn de basis, aanvullende expertise huur je in wanneer het nodig is. Via SMS Intermediair.

Freelancers met een duidelijk profiel

We hebben heel veel ervaren freelancers in ons bestand en voeren vrijwel dagelijks gesprekken met de talenten van morgen. Of je nu op zoekt bent naar een Designer die verstand heeft van Packaging of een Projectmanager met retailervaring, we kennen ze allemaal. We hebben ze uitgebreid gesproken en hun portfolio doorgespit. Daardoor weten we precies wie geschikt is voor jouw volgende opdracht.

Outsourcing = outstanding

We ondersteunen een groot aantal opdrachtgevers met een flexibele schil aan freelancers. Een aantal van hen kiest voor volledige outsourcing van tijdelijk personeel. We verzorgen dan de administratie en facturatie. Als je hiervoor kiest, krijg je elke maand een verzamelfactuur van ons, wij doen de rest. Je belt ons en geeft aan wat je nodig hebt, wij zorgen dat je over de beste freelancer beschikt. Overigens kun je ook zelf een freelancer aandragen, waarna wij alsnog alle administratieve handelingen overnemen.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
copyright 2018 SMS Intermediair  |  sitemap  |  disclaimer  |  privacy statement  |  colofon  |  algemene voorwaarden  |  Powered by OTYS Recruiting Technology