Creative Technologies

Eyetracking en heatmaps die jouw inzicht geven in waar je gebruiker naar kijkt en klikt. Een app die aangeeft wanneer een patiënt medicatie inneemt en gegevens over bijvoorbeeld bloeddruk of hartslag real-time met artsen deelt. Het vakgebied Creative Technologies is relevanter dan ooit.

SMS Intermediair volgt deze ontwikkelingen op de voet.

Dynamiek tussen mens, design en technologie

Steeds meer organisaties zien het belang van het vakgebied Creative Technologies en stellen eindgebruikers centraal in de innovaties van hun producten of diensten. Booming business voor Interaction Designers, Interface Designers, Webdesigners en Developers bijvoorbeeld. Velen van hen hebben via SMS Intermediair een vaste baan of freelance opdracht gevonden.

Think, make, check

Ontwikkelingen binnen het vakgebied Creative Technologies gaan razendsnel. Er komen steeds meer tools op de markt die ervoor zorgen dat je als UX-designer makkelijker en realistischere prototypes kan maken. Dit verandert communicatie en dynamiek met bijvoorbeeld development of eindgebruiker. Geen tijd om stil te zitten dus.

Ben jij al op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Creative Technologies of ben je je pas voorzichtig aan het oriënteren? Solliciteer dan op één van onze vacatures of neem vrijblijvend contact op. We geven je graag advies!