Carola Schoonen – van den Berg – Financieel Administratief Medewerker

Carola Schoonen – van den Berg – Financieel Administratief Medewerker

Wat is jouw specialisme binnen SMS Intermediair?

De cijfers :). Ik werk op de administratie en neem de financiële administratie en boekhouding voor mijn rekening. Ik zorg ervoor dat alle facturen worden betaald, dat de BTW-aangiftes op tijd worden gedaan en ik maak de financiële rapportages op. Verder ondersteun ik Manon en Lisette in hun werkzaamheden.

Hoe ben je bij SMS Intermediair terecht gekomen?

Ik was al lang werkzaam bij mijn vorige werkgever, ruim 10 jaar. En eigenlijk was ik al een tijdje toe aan iets nieuws. Op een gegeven moment heb ik na lang twijfelen toch de knoop doorgehakt en ben ik actief gaan zoeken naar vacatures. En daar was die van SMS Intermediair. Na een paar gesprekken en een gezellige meeloopdag heb ik mijn baan opgezegd en ben ik hier aan een nieuw avontuur begonnen.

Vanwaar de naaimachine?

De naaimachine, mijn ontspanning! Ik vind het enorm leuk om lekker creatief bezig te zijn, weg van de cijfers! Het maken van kleding is daar een onderdeel van. Zo maak ik outfits voor de dansgroep van mijn dochters, maar ook kussens voor onze tuinset of een grote poef om lekker op te relaxen. Borduren is ook iets dat ik heel graag doe, voor mij is dat echt ontspannen na een drukke dag werken.

Vacatures
Amsterdam | Eindhoven
Nijenburg 2d
1081 GG Amsterdam
T: (020) 404 35 00
F: (020) 404 35 01
E: amsterdam@sms-intermediair.nl
Geldropseweg 20
5611 SH Eindhoven
T: (040) 211 40 75
F: (040) 211 40 97
E: eindhoven@sms-intermediair.nl